Wednesday, January 8, 2014

Ramai Pulak Yang Minat Muslim Ahmad Ni

Salam 1 Malaysia.

Bila aku surf pasal Mohd Muslim Bin Ahmad, mesti aku akan jumpa banyak artikel pasal beliau kt Google.

Aku memang tak minat langsung apa² pasal bola sepak Malaysia ni. Aku minat pon paling kurang, peringkat antarabangsa. Kalau pasal dalam negara memang aku tak minat sebab suka sangat gaduh².



Bagi sesiapa yang tak tahu dan tak kenal lagi dengan Mohd Muslim Ahmad ni, biar lah aku perkenalkan die kepada korang semua supaya kenal dengan dia.

Nama : Mohd Muslim Bin Ahmad
Tarikh Lahir : 25 April 1989 (24 tahun)
Asal : Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
Kerjaya : Pemain Bola Sepak
Posisi : Pertahanan Tengah
Pasukan : Harimau Muda A / Pasukan Kebangsaan Malaysia
No. Jersey : 24
Tinggi : 1.83 m

Ramai budak² perempuan minat kat die ni sebab die ni kacak dan jugak minat kat rambut die dan sebab die ni sweet dan nampak macam gentleman.


Tapi aku, minat die macam aku minat Abang Drogba. Sebab cara dan gaya die bermain bola dalam mempertahan kan bola daripada membolosi gawang gol pasukan dia. Tak di nafikan jugak, die memang hensem.

Sekarang ni, aku dah mila nak minat Liga Malaysia sebab tengok cara dan bakat yang ada pada Muslim Ahmad ni. Tak sabar nak tengok dia beraksi pada Liga Malaysia nanti.

p/s : First time aku minat player Malaysia ;p

4 comments:

  1. bg aku luar negara la suka gado2 antara chelsea mu lah apa lah...dlm negara ok lagi... malaysia the best...

    ReplyDelete
  2. --Kodet

    Dlm Malaysia pon slalu msalah antra Kelantan dgn Selangor ja.

    Apa² pon, di mna bumi di pijak, di situ dlangit di junjung.

    ReplyDelete
  3. Saya sgt menyukai Abg Muslim ! Sampaikan saya Like semua gambar Page Muslim Ahmad ! Walaupun dia kacak, Dia masih lagi focus dalam permainan. Saya dah kemruk sgt dah ni dgn Abg Muslim, Saya suka dia ! <3

    ReplyDelete
  4. @FanaNuRR..
    hahahaa.~ saya minat jugak. tp minat mcm tu je la, cara die main.
    insyaAllah :)

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^