Thursday, April 24, 2014

Kejadian Bunuh Di Google Map Koordinat 52.376552, 5.198303

Hello semua.

Pernah dengar pasal ada kejadian bunuh di koordinat "52.376552, 5.198303" di Google Map ? Atau popular dengan Google Murder ? Kalau tak tau lagi, pergi Google Map, dan cari 52.376552, 5.198303. Dan korang akan jumpa ni.



Eh ! Tunggu dulu !

Baca sampai habis. Ni sebenarnya bukan lah kejadian bunuh yang macam setengah orang percaya. Sebelom korang nak menghebahkan cerita yang macam ni, baik pergi buat reasearch dulu.

Ini bukti bahawa ini bukan kejadian bunuh. Klik sini.
Sebenarnya yang 'darah' tu merupakan kesan basah sebab anjing tu baru lepas berenang, dan yang baju kaler biru tu tuan dia dengan kawan dia.

Jabatan forensik Netherland dah pon amik sample 'darah' tu dan dah sahkan bahawa 'darah' itu merupakan air. So, pihak polis Netherland sahkan bahawa ini bukan kes bunuh, tapi kes anjing yang basah.

Takpe, manusia kan prihatin, tapi lain kali, check betol² sebelom sebarkan maklumat ye :)

No comments:

Post a Comment

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^