Thursday, October 10, 2013

Hanya Di Malaysia..

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Korang tinggal kat Malaysia kan ? Sedar tak yang banyak benda yang kita buat kat Malaysia ni sebenarnya tak dibuat orang kat luar Malaysia. Mengikut pengalaman la kan. Tak tau la kalau ada je yang buat. Berikut merupakan TOP 5 Only In Malaysia.

(1) Hanya di Malaysia kita ada penunggang motosikal yang pakai jacket terbalik.


(2) Hanya di Malaysia kita ada hands free kit untuk penunggang motosikal.


(3) Hanya di Malaysia kita panggil semua orang bos, makcik atau pakcik.


(4) Hanya di Malaysia, makanan kita AWESOME !


(5) Hanya di Malaysia kita selalu nak free gift.


 p/s : Credit to JinnyboyTV. Full video, click here.

 

No comments:

Post a Comment

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^