Friday, November 29, 2013

Segmen Aku Blogger Malaysia

Rasa menarik pulak Segmen Aku Blogger Malaysia yang dianjurkan oleh Boe ni.

Kepada Boe, saya memang Blogger Malaysia, masuk blog saya, kalau awak tengok corner atas sebelah kiri pun awak tahu :D

 http://botak-gambus.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

Kalau korang blogger Malaysia, korang dijemput join sebab Boe tengah kumpul seberapa banyak blogger Malaysia yang ada. Termasukla dari Sabah dan Sarawak.

Segmen bermula 29 November 2013 sehingga 9 Disember 2013.

 

19 comments:

  1. salam singgah,,selamat bersagmen

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Salam Jumaat...selamat bersegmen...moga berjaya dik..

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan! jumpa blog comel ni dari segmen best ni :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    anyway, all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. 0;DRI SEGMEN YG SAME..HEHE..HYE MANIS

    ReplyDelete
  6. @cikserai
    thank you singgah and selamat berkenalan :D

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    Salam Ukhwah Fillah...
    Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama... FOLLOW SINIJuga..
    Follow Back .. Tq Tq
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  8. done follow dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  9. good luck
    dr segmen yang sama

    http://www.iuzira.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  10. hi! Hannah datang singgah..
    kita dari segmen yang sama..kita budak baru dalam blogging ni...minta tunjuk ajar dari sifu2 semua...datang jemput ke blog Hannah pula ye? kita dah folo...

    http://hannahzahra.blogspot.com/2013/11/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-aku-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,
    Selamat bersegmen semua!
    Jika ada kelapangan, jom join contest Hijrahku di www.maeraismail.com
    Lelaki perempuan boleh join.
    Pelbagai hadiah spt wang tunai, tasbih mutiara, hinggalah ke topup credit!

    Jgn lupe jenguk. Wassalam =)

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^