Tuesday, December 24, 2013

Multimedia Speaker System F-C1

Murah dan berbaloi².

Itu ayat yang sesuai untuk Multimedia Speaker System F-C1 ni. Dah la kecil, mudah dibawa kemana saja, speaker dia kuat pulak tu. Tak payah pakai power elektrik sebab boleh terus sambung USB laptop atau computer.

Kalau korang jumpa, beli je. Serius murah. Tapi takda warranty la, barang murah. Masa saya beli ni kat Penang, harga dia RM10 je. Speaker ni banyak kat Indonesia dengan harga Rp.45000 (RM12-15).


 

2 comments:

  1. murahnya.. kalau area kl memang tak dapt lah hrga tu . :)

    ReplyDelete
  2. @Nur Inani
    tau takpe. kalau ada pon yang tak beberapa nak berkualiti.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^