Monday, December 23, 2013

[TAMAT] Segmen Blog Review By Zayani Zulkiffli

SEGMEN TAMAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya mencari untuk di review mulai Januari 2014 nanti.


Syarat-syaratnya adalah...

1. Tak kisah lelaki atau perempuan atau umur berapa pun.
2. Korang mestilah kene ada blog untuk di review.
3. Korang perlu follow blog saya.
4. Korang di kehendaki untuk membuat satu entry bertajuk "Blog Review By Zayani Zulkiffli".
5. Letakkan banner di atas di dalam entry korang dan link kan ke entry ni.
6. Dalam entry tersebut, korang di kehendaki untuk memberikan komen yang jujur dan ikhlas tentang blog saya. *tak kisah yang baik atau buruk*.
7. Lepas siap tu, korang letak kan link entry tersebut di ruang komen di bawah.

Hadiah misteri menanti untuk 1 Top Referral. 

10 Blog yang terawal dan 14 blog yang terpilih akan di review mulai Januari 2014 nanti.

Segmen berakhir pada 23 Disember 2013 - 5PM.

Selamat bersegmen :)

*KLIK SINI untuk senarai peserta*

 

21 comments:

  1. Bismillah saya join :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  2. http://www.jiakreatifelt.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  3. Husna join ^_^

    http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/11/husnazulkepliblog-review-by-zayani.html

    ReplyDelete
  4. saya join :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  5. http://www.aimisyahirah.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html join...

    ReplyDelete
  6. http://www.erazfadli.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  7. Assalmaualaikum, sya join ya? -^^-


    http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html



    terima kasih! -^^-

    ReplyDelete
  8. farah joinn :) http://cikfa98.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  9. saya dah join jugak segmen ni....hehe...salam perkenalan...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  10. http://yangbaik.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    tq :D

    ReplyDelete
  11. Saya menyertai segmen ini dengan rasa keterujaan yang amat.

    http://penabuluayam.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  12. http://qieyla4everstory.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    TQ lalinkkk~

    ReplyDelete
  13. saya baru join hehe
    http://travellogdin.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    visitla ke blog saya for spot check hehe...

    ReplyDelete
  14. Ima join !

    http://imashue.blogspot.com/2013/11/segmen-blog-review-by-zayani-zulkifli.html

    ReplyDelete
  15. http://segmengiveaway.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  16. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  17. saya pun nak join ^^

    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/12/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  18. Done! :)

    http://prettyreddandelions.blogspot.co.uk/2013/12/segmen-blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  19. bismillah.. saya join.
    http://belogbudakmuslim.blogspot.com/2013/12/blog-review-by-zayani-zulkiffli.html

    ReplyDelete
  20. sy join .. =)
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2013/12/blog-review-by-zayani-zulkiffli_11.html

    ReplyDelete
  21. all the best doctor to be.. thanks singgah. =)

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^