Saturday, December 28, 2013

Thank You My Secret Santa

Di entry lepas, saya telah tulis pasal ni "Krismas Di Spectrum Of Life (SOL) - Secret Santa".

Procedure dia macam ni. Setiap orang pegi amik hadiah, then bukak hadiah tu, lepas tu teka siapa Secret Santa yang bagi dengan menggunakan clue yang diberikan.


Tunggu punya tnggu, saya pun dapat ni ! Ingatkan Secret Santa saya tengah bercuti. Sebab ada je staff yang tak dapat sebab Secret Santa deorang tengah bercuti. Siapa Secret Santa saya ? Siap bagi bunya lagi.


Tengok ! Ada bunga :D
Clue dia ni. Serius saya memang takda idea siapa yang tulis ni. Sejak bila ada secret admire pon saya tak tau. Tapi rupanya Razif *Juice-bar tender tempat saya kerja*. Dahla siap ada kaler² lagi.


Thank you Razif  ^____^. Tak sangka lelaki bagi hadiah yang macam ni. Thank you sesangat. Btw, dia tulis "I MISS YOU" tu sebab saya kan bercuti lama haritu, lepas tu lama tak order makanan kat dia. Tu dia rindu kot. HAHA

Lawa kan? ^__^

 

2 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^