Monday, December 30, 2013

Trip : Teluk Kemang, Port Dickson

Last trip untuk tahun 2013.

Kiteorang gerak dari KL pada pukul 7.30AM macam tu. Kononnya nak gerak pukul 7.00AM, tapi saya pulak bangun lambat sebab deorang kejut lambat. HAHA.

Teluk Kemang sangat best sebab air laut dia masih dan boleh tahan dalam. Tapi sangat ramai orang sampai saya rasa malas nak beratur untuk mandi masa nak balik tu. Dan nak tukar baju pun kene bayar RM0.50.



Amik gambar sebelum mandi laut je banyak. Tapi gambar masa tengah mandi laut satu pun takda sebab semua dok sibuk mandi laut.

Oh ya ! Payung ni kiteorang share sewa. Ade jugak khemah. Sewa 1 Payung = RM30. Tikar kat bawah tu bawak sendiri ya. Makanan pun bawak sendiri. Thanks Izzati sebab masak pepagi buta :D


Kononnya candid la sangat -.-'
Ni antara harga yang saya dapat survey lah. Nak main tak sempat. Banana boat = RM15/pax. Jet ski = RM120/20min, RM20/round. Ade mende lain yang ape ntah nama die saya tak tau harga berapa. Kalau nak tahu, sila pergi sendiri ye :D

 

4 comments:

  1. best pergi pantai..
    awak berenang tak? hihi

    ReplyDelete
  2. @zacky786
    nanti pergi lah. tapi main la kat pantai lagi satu tu. ni crowded sangat.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^