Tuesday, January 28, 2014

Tanda Perempuan Dah Berputus Asa Dengan Lelaki


10 TANDA APABILA SESEORANG PEREMPUAN DAH PUTUS ASA DENGAN LELAKI.

1. Dia tak akan cuba untuk mengambil perhatian korang.

2. Dia tak akan berjuang untuk korang.

3. Dia tak akan balas masej korang secepat mungkin.

4. Dia tak akan membiarkan perbualan jadi lebih lama dan panjang.

5. Dia tak akan kisah pasal korang dah.

6. Dia tak akan cemburu atas apa yang korang nak buat.

7. Dia akan carik lelaki lain yang boleh gembirakan dia dan buat dia lupakan korang.

8. Dia dah tak kisah kalau korang kisah ataupun tak kisah pasal dia.

9. Dia dah takkan stalk profile korang.

dan bila dia tahu yang korang dah mula cakap dengan perempuan lain dan happy dengan deorang tu,

10. Dia akan putus asa untuk mencuba bagi korang jatuh cinta pada dia sebab akhirnya dia tahu yang dia berhak dapat yang lebih baik.

dan korang akan rindu dia,
Rindu cara dia jaga korang.
Rindu cara dia sayang dan cinta korang. Dan korang dah kehilangan dia.

Jadi, jangan pandang rendah kat perempuan, sesetengahnya hanya nak carik perhatian,
kalau betul sayang dia, bagi tahu dia sebelum dia berputus asa dengan korang.

15 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^