Monday, February 24, 2014

Beza Boroi Dan Buncit

Semalam borak dengan sorang membe ni. Lelaki, dan perut die boroi dan buncit *dia mengaku*. Then, tetiba terfikir, "Apa beza boroi dan buncit?"² Then, saya pun pegi la Google, carik 'Beza boroi dan buncit'. Takde pun lah website yang boleh bagi kat saya perbezaan sebenar dua benda ni. 

Yang pasti boroi atau buncit ni adalah dua benda yang sama yang bermaksud perut mengembang kedepan bukan sebab mengandung atau ada ketumbuhan.
boroi selalunya diberikan kepada orang yang perut die kedepan sebab lemak.
buncit diberikan kepada orang yang perut kedepan sebab air.


Ada satu website ni, yang terangkan dengan lebih lagi pasal bahaya perut boroi dan buncit ni. Jemputlah baca ye :)

2 comments:

  1. hahaha.macam tak perasaan lak beza benda ni. selalu je guna sesuka hati.hihi. done follow ur nice blog. eppy blogging n sharing good info to others ;)

    ReplyDelete
  2. Nampak gayanya.. gua rupanya adalah lelaki boroi...

    Ok tutup perut kejab

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^