Monday, February 17, 2014

Sambung Belajar Semester Terakhir

Oleh sebab hari tu saya practical dan tanda tangan kontrak kerja, jadi, saya terpaksa hold belajar sampai lebih kurang 6 bulan. Baru sekarang tempat kerja nak let go saya, dengan syarat setiap Sabtu saya dikehendaki untuk lapor diri masuk bekerja.

Nampak tak jadual saya pack kecuali hari Khamis dan Jumaat. Nasib baiklah 1 semester saja. Tapi, penat yang amatlah nak kena ulang alik dari Melaka-KL hari Jumaat, then Ahad kelas balik. Haih~ T_____T

Yang kaler PINK tu maksudnya ada kelas sampai habis semester, yang kaler KUNING tu pulak, kelas kejap je, half semester.

 
p/s: Jadual termasuk teori dan practical.
 

6 comments:

  1. takpa dik..
    bersusah susah dahulu..
    bersenang senang kemudian..
    all the best :))

    ReplyDelete
  2. hye,dear.tak jumpe cari shoutbox.in case u tak perasan kalau sy balas kat komen sy. huhu.sy dari hati-qaseh.blogspot.com.
    sling bag ade. boleh tengok kat page yg sy kasi :)

    ReplyDelete
  3. good luck for the semester yaa...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^