Tuesday, February 4, 2014

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Acara: Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014
Tarikh: 8 Mac 2014 (Sabtu)
Masa: 10 pagi - 5.30 petang
Tempat: Saloma Bistro, Jalan Ampang
Bayaran: RM20 seorang

http://sbb.my/

Yey! Saya dah daftar untuk join event ni atas pengaruh broframestone. Kat event ni korang boleh jumpa ramai blogger yang hebat² macam Redmummy, Ben Ashaari, Shafie Bustan dan Zarul Husin. Broframestone pun ada jugak tau

Jangan lepaskan peluang ni sebab event ni setahun sekali saja dan dengan RM20 tu korang boleh dapat macam² tau. Korang boleh rujuk kat blog broframestone untuk detail acara atau terus ke web SBB2014 untuk daftar.

Oh, jangan lupa ye, hashtag rasmi untuk event ni adalah #SBB2014 dan #SBBYEOS2014. Jangan lupa daftar dan join tau. Jumpa korang kat sana :)

Klik banner atau klik sini untuk daftar.

²

8 comments:

  1. insya ALLAH kita jumpa di sana,, mohon tegur tegur kalau cam :D

    ReplyDelete
  2. Nanti jangan segan2 tegur kat sana ya...:)

    ReplyDelete
  3. Jom pakat daftar dan kita jumpa di sana.

    ReplyDelete
  4. Sure ramai yang datang nanti, nie rasa malu bila nama asik disebut-sebut dalam blog nie :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^