Tuesday, February 11, 2014

Serupa Tapi Tak Sama

Serupa tapi tak sama? Acane tu?

Masa kecik² dulu, ramai orang suka tanya "Eh, muka hang tak sama macam adik hang kan?" atau "Muka hang ikut mama hang, muka adik hang ikut abah hang eh?", *memang lah, kami bukan kembar, kami adik dan kakak.

Muka inesen masa darjah 6 aka 12 tahun
Bila dah besar, masing² dah ada karakter sendiri. Tapi kadang² menyampah jugak sebab dia macam suka tiru karakter saya, style saya *Eh? Ada style ke?*, tapi takpe kot sebab maybe saya kakak sulung dan kakak die kan :D



Tapikan, nasib baik lah dia suka kaler hijau, dia suka amik gambar selfie, dia budak MARA, dia study mechatronic engineering, lepas tu dia dapat 5A UPSR dan 8A PMR. Nasib baik semua tu tak sama. Kalau tak, mesti annoying gila. Dah la menyampah dengan dia.


Oh, abaikan adik saya yang lagi sorang tu. Dia pun nak panjat jugak, masa orang dah habis amik gambar baju dapat panjat. HAHA. Tapi tu sorang je la adik lelaki saya. Sayang adik² saya.

Ok,bai.

 

2 comments:

  1. Gambar bawah sekali pun macam annoying juga la.

    Tertiba rasa macam dah lama x spend masa dengan adik beradik sendiri

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^