Thursday, February 13, 2014

TS3 - Serve 3 Travian.com.my

Ada peminat atau penggemar online war games kat sini? Peminat DOTA ke? Pernah dengar tentang game yang bernama "Travian"? Game ni best tau. Menguji minda dan kesabaran serta kewarasan kita sebagai pemain. Dan jangan risau, game ni tak memerlukan korang 24jam depan PC pun. Cubalah.

Serve baru ni baru saja bermula semalam, 12 Februari 2014 pada jam 8 malam. Jadi memang tak terlambat lagi lah kalau korang nak main.


Jemputlah daftar. FREE je pun. Daftar serve 3 travian kat sini ts3.travian.com.my.

Jangan lupa amik kawasan "barat daya" kalau korang ada niat nak berjiran dengan saya la kan. Memana pun boleh je sebenarnya.


Bila korang main nanti, korang akan nampak macam ni lah. Bagi yang newbie, atau baru nak menceburi dalam sukan games ni, jangan risau, sebab korang akan di ajar. Ada tutorial. Tak pun, boleh je tanya saya :)


Pssst! Dengar cerita, Top Blogger Malaysia yang sorang ni pun dulu main jugak game ni. Kaki game jugak kan blogger ni. HAHA :D

 

3 comments:

  1. game niii.. pernah main kejap masa dulu.. hihih

    ReplyDelete
  2. nama admin kat game travian ape? join persekutuan mane. nk cuba la main nnt :)

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^