Friday, March 7, 2014

Senarai Kedudukan Peserta Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Esok, Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 akan diadakan dari pukul 10AM - 5.30PM bertempat di Saloma Bistro, Ampang.

Bagi yang sudah mendaftar, korang boleh lihat senarai kedudukan korang kat Web sbb.my atau klik sini je. #sbb2014 #sbbyeos2014


Meja 9
Marsitah Binti Mat Sa’ad
Nur Nadia Farahida
Nik Asyraf Syafiq Bin Nik Azizan
Suraya Che Mohd Zain
Nuranizawati Fisol
Kozumi Ro
Nurul Zayani Binti Zulkiffli
Hazirah
Izzat Nazmi Bin Saiful Bahri
Muhammad Syafiq Salim

Ni atucara majlis. Boleh tahan macam best la jugak memandangkan ni pertama kali saya join event ni. Harap banyak ilmu yang saya dapat, dan dapat kenal dengan lebih ramai blogger lain.


p/s: Nanti kalau jumpa jangan lupa tegur ye :)
 

3 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^