Saturday, April 12, 2014

Review: Harum Malam

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ni saya nak review pasal satu produk yang sedang meningkat naik. Satu produk yang saya sendiri dah rasa dan ambil setiap hari, iaitu Harum Malam. Apa itu Harum Malam? Sesuai dengan nama dia, Harum Malam, merupakan supplemen dalaman yang berfungsi untuk mewangikan tubuh badan secara dalaman dan luaran.


Harum Malam ni serius sedap. Rasa die manis+masam sikit. Rasa pekat macam madu pun ada. Antara ramuan Harum Malam ni adalah ekstrak ros, ekstrak sireh, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, strawberi, pueraria mifrica, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata dan senna.

Cara nak ambil dia sangat mudah, hanya ambil Harum Malam ni 2 kali sehari 1 sudu besar sebelum sarapan dan sebelum tidur, inshaAllah korang akan rasa sendiri kesan dia. Saya sendiri dah hampir seminggu amalkan Harum Malam ni pun dah rasa kesan dia.


Klik sini untuk rujuk tentang Info Masalah Wanita
Klik sini untuk tahu lebih banyak lagi info tentang Harum Malam.
Klik sini untuk maklumat lanjut atau nak beli produk ni.

Kalau korang rasa macam nak cuba jugak Harum Malam
ni dan produk yang dijamin original, korang bolehla terus contact pihak LegacySecretTrading kat facebook.

 

2 comments:

  1. Memang bagus Harum malam ni. Akak pun tengah makan n memang jual ^__^

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^