Sunday, May 18, 2014

Jenis-Jenis SMS Marah

Selamat sejahtera pembaca sekalian.

Pernah tak masa kita tengah berSMS atau text someone tu tetiba je rasa rasa annoy dengan deorang? Lepas tu sure rasa geram atau bengang kat deorang sampai rasa macam nak maki-maki atau marah-marah je? Tapi disebabkan rasa hormat tu masih ada, kita pun cover la sikit.

Jadi, korang jenis yang cover macam mana? 


Bagi perempuan, kadang-kadang pemakaian huruf kecik atau besar pun memainkan peranan. Atau ada tanda seru ke, semua tu ada maksud yang tersirat. *Peringatan: Tak semua perempuan sama*

p/s: Tips yang berguna untuk lelaki faham apa sebenarnya yang perempuan maksudkan :D
 

4 comments:

  1. haha, kalo dah maraj mmg x bls sms lgsg. pastu alasan tido. ekekekeke :D

    ReplyDelete
  2. yup kadang2 kata je kite tak ada kredit. haha

    ReplyDelete
  3. @Nour Adieb
    hahaha. sama lah kita. takpun off hp terus kan :D

    ReplyDelete
  4. @Tashira Sha
    Kadang2 die topup kan, atau call terus. Tak pun dia tau kita pakai line.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^