Thursday, May 22, 2014

Spontaneous Thursday #19

Ni budak kampung aku. Sebulan yang lepas dia ada post ayat and post macam ni kat awek lain. And now awek lain. Agak-agak lah dik oi. Dan ramai pulak yang sokong kan.


Sebenarnya malas nk edit gambar, sebab bila fikir, "Kenapa nak edit? Deorang sendiri pun letak gambar ni kat public". 

p/s: Die dah hidekan gambar dia daripada aku. Atau maybe dah delete?
 

4 comments:

  1. budak sekarang tak tahu takut..mudah terpedaya takut tgk..huhuuu

    ReplyDelete
  2. mula2.seronok..la.

    xpk ke sian mak ayoh deme..

    ReplyDelete
  3. @nor nazliana
    Deorang ni slumber je upload. Macam takde family nak tengok.

    ReplyDelete
  4. @najiah shaharain
    Tu lah pasal. Then bila org hentam, nak marah2. Buat malu je. Simpan diam2 dahla.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^