Saturday, August 30, 2014

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Hai korang!

Dah nak merdeka pun kan. Semperna nak Merdeka ni, baiklah kalau kita sama-sama membanteras jenayah pirate dan cetak rompak ni. Eh?

Ok. Bercakap tentang produk ori dan tiruan ni memang sampai esok takkan habis. Bagi aku, dua-dua pihak, baik pengguna dan penjual perlu memainkan peranan. Kadang-kadang penjual ni kira nak untung je, lepas tu tipu cakap procuk tu ori la apa lah. Kat sini lah sebagai pengguna, korang kene bijak.

Walaupun produk yang tak ori ni lebih murah harganya berbanding yang ori, aku jamin lah, korang mesti takkan boleh dapat kesan yang seperti dijanjikan. Dah kalau beli tak ori tu, jangan expect dapat kesan macam yang ori. Nak gred AAA pun tak boleh sebab ni bukan perfume.


1. Pengesahan Melalui Visual 
    Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah
 

 2. Pengesahan Melalui Sentuhan 
    Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari


3. Pengesahan Melalui QR Wechat 
    Imbas kod produk dan info akan diberikan

Kalau korang tak faham arahan kat atas tu, korang boleh rujuk video kat bawah ni. Senang sikit sebab dia tunjuk terus. Pastikan yang ori tau! Kalau boleh, baik beli terus dengan pihak Legacy Secret Trading. confirm original.



RUJUKAN

 

7 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^