Saturday, August 9, 2014

Kalau Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa

Hai korang semua.

Cuba bayangkan, kalau korang kat dalam rumah, yang korang sewa dengan beberapa rakan lagi. Kawasan sewa rumah korang tu pulak memang korang dengar cerita yang seram² je. Ada pulak kes orang pernah bunuh diri. Apa yang korang rasa?


Cuba bayangkan pulak, korang balik kerja malam-malam, tetiba korang bau something, bulu roma meremang, rasa macam ada angin tiup kat telinga korang. Lepas tu korang dengar bunyi something kat bilik kawan korang, bunyi orang bercakap. Padahal korang tau yang kawan korang tu balik kampung.

Pintu tak berkunci, korang pun bukak. Tiba-tiba....

Ada MAYAT dalam bilik tu. Apa korang nak buat? Call polis? Tengah-tengah malam tu. 
Kalau aku la kan. Aku pun tak tau nak buat apa. Mungkin aku keluar rumah panggil jirang then call polis la kot.




Korang dah tengok trailer Filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa tak lagi? Filem ni inshaAllah keluar kat panggung pada 14 Ogos 2014.

Berminat nak tengok cerita ni? Kepada blogger, korang ada peluang untuk dapatkan sepasang tiket untuk tengok filem ni. Layari blog Broframestone untuk maklumat lanjut.

Update: Review filem Kawan Aku Mati Dalam Rumah Sewa.
 

8 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi sertai contest ini

    sepasang tiket mmg dah dapat untuk 20 penyertaan pertama. so jumpa nnti.

    ada extra contest.. join contest Linkin Park dekat blog www.hyebro.com 10 penyertaan pertama mmg dpt hadiah...

    sekiranya menang, hadiah boleh bagi malam isnin nanti

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi singgah blog saya dan tinggalkan jejak.

    saya cuba nak follow blog ini tapi gaga.

    ReplyDelete
  3. kumpulan bocey pun dah berlakon filem skrg ni kn..:)

    ReplyDelete
  4. @al- lavendari
    Sama-sama :)
    Takpe, thanks sebab sudi datang.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^