Sunday, August 31, 2014

Malaysia, Disini Lahirnya Sebuah Cinta

Salam 1 Malaysia

Apa makna MERDEKA kepada korang?

Adakah MERDEKA tu bila korang dah cukup umur untuk keluar daripada rumah dan duduk sendiri? Atau MERDEKA tu bila korang boleh dapatkan apa saja yang korang nak dengan sendiri? Atau MERDEKA tu kebebasan untuk korang mengundi?

Bagi aku, dari pandangan sebagai seorang Blogger, aku dapat lihat bagaimana blog aku ni berkembang dan perubahan cara penulisan dan kematangan aku dari hari ke hari. Seriously, kalau korang tengok balik cara penulisan korang dari hari memula korang tulis blog dengan hari ni, mesti banyak beza.

Thank you Malaysia, terima kasih prajurit Tanah Melayu.

Entry MERDEKA aku tahun 2013: Link.
Entry MERDEKA aku tahun 2012: Link.

Credit: Spectrum Of Life facebook dan Faeez Azmi.

Jemput LIKE facebook page Spectrum OF Life (SOL) yang aku jaga. Kami update hari-hari dengan banyak post berkaitan dengan kesihatan. LIKE tau! :)

 

5 comments:

  1. Fuhh! Memang jauh beza cara penulisan dari awal2 berblog sampai sekarang.. Malu nak baca balik entri keanak2an masa awal2 menulis blog dulu.. Huhuhu.. Btw, salam hari merdeka dear! ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^