Monday, August 11, 2014

Senarai Cawangan Ramly Halal Mart, Ramly Kiosk dan Ramly Cafe

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Daripada aku kecik lagi, mama kalau nak beli nuget ke, burger ke, dia semestinya akan carik brand Ramly, takpun Ayamas walaupun brand tu agak mahal berbanding dengan brand yang lain. Mama selalu pesan "Carik makanan yang halal, kadang-kadang yang ada tanda halal pun tak semestinya halal."

Kadang-kadang kalau kami nak order burger pun, selalu tanya abang yang jual tu, "Ni pakai burger Ramly ke?". Selalu deorang cakap pakai, kalau tak, mama akan cancle order.

Cawangan Ramly Halal Mart, Ramly Kiosk dan Ramly Café:
1) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
56-G, Tingkat Bawah, Jalan 42/26,
Taman Sri Rampai, Setapak, 53300 Kuala Lumpur.
Tel: 603-4021 2896

2) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No 25G & 23G, Jalan Kampung Pandan,
Taman Maluri, 55100 Kuala Lumpur.
Tel: 603-9281 3231 Fax: 603-9281 0146

3) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 12, Jalan 29/10A,
Taman Perindustrian IKS Mukim Batu,
68100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 603-6184 2972
Fax: 603-6185 3526

4) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
Lot 35, Pesiaran Mewah,
Kawasan Penindustrian Bandar Tun Razak,
Cheras, 56000 Kuala Lumpur.
Tel: 603-9172 6617 Fax: 603-9172 1222

5) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 132A, Wisma Akar, Jalan Raja Abdullah,
50300 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 603-2691 8952 Fax: 603-2691 42

6) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No 43 & 45 GF, Jalan Kasuarina 2/KS 07,
Bandar Botanik, 41200 Klang,
Selangor Darul Ehsan.
Tel: 603-3325 1463

7) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No. 9 & 11G, Jalan Klang Sentral 10/KU5,
Taman Klang Sentral, Bukit Raja Meru,
41050 Klang, Selangor.
Tel: 03-3341 7554

8) Ramly Halal Mart Sdn Bhd
No33 (Ground Floor), Jalan Medan Pusat 2D,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor.
Tel: 603-8925 2653 Fax: 603-8925 0289

Kiosk yang terletak di LRT dan pusat beli-belah:

  • LRT Dato’ Keramat
  • LRT Kelana Jaya
  • Foodcourt AEON Big Kota Damansara
  • 56-G Jalan 42/26, Taman Sri Rampai, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
  • Halal Kiosk cawangan Jalan Raja Abdullah, Kuala Lumpur
  • Klang Sentral


Akan Dibuka: Putrajaya (Presint 15 berhampiran Mydin Putrajaya – September 2014)

Website: Ramly Burger

Credit: FB Munsyeed Corner

 

7 comments:

  1. singgah sini :)
    best jugak burger ramly kan.

    ReplyDelete
  2. singgah sini :)
    best jugak burger ramly kan.

    ReplyDelete
  3. singgah sini :)
    best jugak burger ramly kan.

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)
    best jugak burger ramly kan.

    ReplyDelete
  5. kat terengganu takde :(
    banyak gila kat KL

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^