Monday, September 1, 2014

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Assalamualaikum korang.

Hari ni mood aku rajin nak join Giveaway Blogwalking daripada pembaca blog aku jugak. Memandangkan takde entry untuk hari ni lagi. Senang je pun, just copy+paste je.


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!



 

31 comments:

  1. bw here n folo..gud luck ye!jemput singgah juga..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  2. Wahhh...macam best jer.... all the best everyone!!!!

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum,
    datang Follow blog Doc.

    ReplyDelete
  4. Coming from www.aimisyafiqah.com as one of the sponsors of Giveaway Blogwalking Bersama www.mamaniza.com . Thanks for participating and good luck darling ^^

    ReplyDelete
  5. Good Luck

    Akak pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen dan berblogwalking! :D

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama....selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  8. hye dear,,,, dari segmen sama dah datang follow sini... =) jemput singgah & fllw back... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  9. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Followlah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  11. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama :) done follow #989.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  15. Slm singgah bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  16. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput berkunjung ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen :D goodluck

    jemput join kalau belum hiii :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen :D goodluck

    jemput join kalau belum hiii :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  19. selamat bersegmen :D goodluck

    jemput join kalau belum hiii :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  21. selamat bersegman ya..nak follow tapi tak jumpa..follow me ya

    ReplyDelete
  22. Singgah sini.. maaaf lambat blogwalking.. :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  23. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^