Wednesday, August 27, 2014

Kempen Boikot Barangan Buatan Israel

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tak habis-habis lagi dengan kempen boikot ni. Banyak sangat syarikat yang terlibat sebenarnya. Ada yang terlibat tapi tak dapat aku listkan kat sini sebab memang banyak. Tapi, sebelum korang sebarkan maklumat besar macam ni, pastikan dapat sumber yang sahih dulu ye.


Berikut merupakan antara produk kecantikan dan penjagaan diri yang boleh di boikot. Tak sangka jugak sebab banyak barang yang list tu aku pakai. Tapi, dah lama tak beli sebab ada lagi stok. Lepas ni kene carik brand lain lah.

Korang rasa, apa peranan yang korang boleh buat? Dan apa peranan duta atau artis kepada jenama tu perlu buat? Kan duta produk sure ada kontrak. Apa pendapat korang?

  



 

3 comments:

  1. Kalau mana barang keperluan,cuba slow slow..kalau McD kita boleh elak..cuba elakkan.. kan.. huhu

    ReplyDelete
  2. singgah sini,,,

    salam kenal je dari korang

    ReplyDelete
  3. i never have used product of Israel so i hoping that has best quality and it will has good design lagu baru

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^