Monday, October 6, 2014

Bila Kali Terakhir Korang Cakap "I Love You"

Hello! Korang sihat?

Hari tu, masa bosan-bosan, terjumpa video ni kat 9GAG.TV, sweet. Sampai berair mata aku sebab ada bawang kat sebelah :D

Then aku teringat, bila kali terakhir aku cakap "I Love You" kat parent aku. Well, aku memang tiap-tiap kali cakap dengan mama akan akhir dengan "I Love You", tapi dengan abah, rasanya tak pernah kot. Aku tak ingat bila last aku cakap "I Love You" kat abah. T__T

Agak-agak, kalau aku call then cakap kat abah, apa reaksi dia eh?


Love is patient, love is kind. 
It does not envy, it does not boast, it is not proud.

It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.

Love never fails.


 

4 comments:

  1. Baru tadi cakap I love you kat anak-anak.

    ReplyDelete
  2. Setuju... kena sentiasa ucap I love you kepada orang yang kita sayangi, kasihi.....

    ReplyDelete
  3. Setuju... kena sentiasa ucap I love you kepada orang yang kita sayangi, kasihi.....

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^