Friday, October 3, 2014

Pusat Rawatan Al-Qayyum, Pusat Rawatan Islam Di Bandar Sri Damansara

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pernah tak korang rasa:
  1. Sakit-sakit badan, tapi bila pergi mengurut atau makan ubat tak hilang-hilang,
  2. Sakit di belakang tengkuk atau bahu rasa berat,
  3. Tengah malam rasa macam diperhatikan,
  4. Mimpi benda-benda yang merepek,
  5. Selalu terdengar bunyi benda mencakar atau jatuh.
Kalau pernah, aku cadangkan korang untuk cuba datang ke Pusat Rawatan Al-Qayyum.


Pusat Rawatan Al-Qayyum telah ditubuhkan sejak Februari 2011 lagi dan ia adalah sebuah 'Pusat Kesejahteraan Mesra-Pesakit Islamiah' (Islamic Patient-Friendly Wellness Centre). Pusat ini menyediakan perkhidmatan rawatan dan terapi berdasarkan Al-Quran bagi merawat segala jenis penyakit dan masalah, inshaAllah.

PusatRawatan Al-Qayyum  ni mengamalkan perubatan Islam yang dijamin suci dan bebas dari segala unsur syirik, khurafat serta tidak bertentangan dengan syariat islam. Jadi korang tak payah risau sebab deorang ni bukan bomoh atau pawang yang main-main dengan asap dan sembur-sembur air tu.

Pusat Rawatan Al-Qayyum  juga berperanan sebagai sebuah 'pusat komuniti setempat' di dalam hal-hal berkaitan perubatan islam, demi menyedarkan dan mengelakkan masyarakat islam dari terlibat dan terjerumus dengan perkara-perkara yang merosakkan aqidah; terutamanya dari tukang-tukang sihir, bomoh, pawang, dukun dan golongan yang sesat.


Selain tu, Pusat Rawatan Al-Qayyum ni juga menawarkan banyak lagi terapi dan ada jugak kelas-kelas pendidikan Islam.
  • Rawatan dan terapi Al-Quran
  • Bekam Sunnah
  • Rawatan jarak jauh
  • Rawatan rumah dan premis perniagaan
  • Produk kesihatan islam
  • Kelas mengaji Al-Quran
  • Program latihan perawat Islam
  • Program perubatan Islam bergerak

TEMPAHAN SESI RAWATAN / KAUNSELING:
TAIP: TEMPAH [nama], [lokasi], [penyakit/masalah], [tarikh, masa temujanji]
Contoh: TEMPAH Siti Rohani, Bangi, gangguan jin, 14 Feb 2014, 8PM
HANTAR KE 017 243 6434
*Tempahan sesi rawatan korang akan disahkan dengan segera.*
Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke lawan web Pusat Rawatan Al-Qayyum.

PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM
B3-1-K10, Ground Floor, Sri Meranti Apartment
Bandar Sri Damansara, 52200 KUALA LUMPUR           

Email        :  alqayyum.holistic@gmail.com

PERTANYAAN SEGERA:
Hubungi kaunselor rawatan antara pukul  9:00 AM - 5:00 PM, ISNIN - JUMAAT
017 243 6438 (Mu'alij Amirul Hasan)
017 243 6434 (Mu'alij Azlan Osman)

Tag: Rawatan Islam, Rawatan Sihir, Ilmu Hitam, Saka Ruqyah, Syariyyah Syar'iyah, Perubatan Islam, Terapi Al-Quran, Dirasuk Jin Syaitan Hantu Pelesit Jembalang Santau, Al-Qayyum, Chakra Reiki, Pusat Rawatan Al-Qayyum, Hadis As-Sunnah, Tenaga Dalaman, Tenaga Ilahi, Tenaga Aura, Cahaya Terbaik, Sukar Mencari Jodoh, Rumahtangga, Pelaris Susuk Perniagaan Satu Malaysia, Hikmat Kesaktian, Kanser, HIV Aids, Sakit Jantung, Buah Pinggang, Lumpuh, Murah Rezeki, Jihad Allah, Zikir Doa Pendinding, Penyakit Masalah Lintasan Misteri, Kronik Sembuh, Indera Saifullah, Pusat Perubatan Islam, Pusat Rawatan Islam, Senarai Pusat Rawatan Islam Bandar Sri Damansara, Perawat Islam, Ibadat Sakit Sihat, Hospital Klinik Malaysia Kuala Lumpur, Imam Ulamak Masjid Al-Mukarramah, Alqayyum2u, Cikgu Sistematik Menyeluruh Eksklusif.



8 comments:

  1. menarik ni adik, thanks for sharing... great piece of entry...

    ReplyDelete
  2. zayani. tq. info yang bermanfaat. :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih untuk info ini.. Berapa harganya ek? Rasa macam perlu ke sini dalam masa terdekat.

    Dh share dekat twitter.. harap boleh beri manfaat pada rakan2 yang lain.

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  4. Macam ala2 Darul Syifa' la ni kan? Dulu mmg selalu sakit belikat belah kiri.. Skrg dah jarang2 dah kena.. Just sakit belakang & pinggang pulak.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone
    InshaAllah.
    Bro boleh contact no kat atas tu, atau klik website deorang untuk maklumat lanjut.

    Hubungi kaunselor rawatan antara pukul 9:00 AM - 5:00 PM, ISNIN - JUMAAT
    017 243 6438 (Mu'alij Amirul Hasan)
    017 243 6434 (Mu'alij Azlan Osman)

    ReplyDelete
  6. @Rosmiza Ali
    Aah. Lebih kurang. Tapi rasanya sini murah lg kot sbb company baru kan :)

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^