Thursday, October 2, 2014

Tempah Header & Banner Blog Murah

Assalamualaikum dah hai! :)

Hari ni, dengan rasminya aku mempersembahkan layout dan design baru blog aku. Hampir 2 minggu aku ambil untuk siapkan design baru blog ni. Dengan nak fikir design lagi, nak clearkan blogpost lama yang merepek lagi, nasib baik ada Faeez Azmi.

Apa pendapat korang? Lebih kemas dan teratur? atau lebih berat dan semak?

Kali ni, design header dan waterwark aku serahkan sepenuhnya kepada Faeez Azmi untuk design. Dah hasilnya memang puas hati. Design ni memang limited edition, maksudnya, memang korang takkan nampak kat mana-mana. Kira macam the one and only.

Aku akan pakai watermark ni untuk setiap gambar.
Antara tu, ini adalah contoh design lain yang Faeez Azmi dah buat. Beliau banyak bekerjasama dengan kelab dan komuniti Dota 2 untuk design logo, banner dan baju.




  

 

 

Harga yang ditawarkan memang mampu milik dan ikut kesesuaian design. Contoh kalau korang tak ada bagi idea mungkin lagi mahal sikit daripada yang bagi material sebab die kene berperah otak nak fikir. Tapi selalunya macam ni pun kira murah jugak. Harga memang ikut bajet korang.

Kalau katakan korang tak puas hati kat design tu, korang boleh request untuk ubah design dengan harga yang sama. Selama aku tempah dengan dia, tak pernah lagi la tak puas hati.
Berminat nak tahu dengan lebih lanjut atau nak tempah jugak?
Email: thisislife.me@gmail.com
Whatsapp/SMS: 019 659 2474


   

11 comments:

  1. Menarik dan kemas :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. Haii.. Cakkk..
    teman follow sini yea,
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ehhh awak pon men dota ke? Ade geng ! :D

    ReplyDelete
  4. @tenku butang
    InshaAllah. Actually, dah lama follow blog awak :D

    ReplyDelete
  5. comel la header awk ni.. saya tgh survey2 nak buat header baru...

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^