Monday, October 20, 2014

The Versatile Blogger Award: 7 Random Facts About Me

SCHEDULE POST

Salam sejahtera korang! :)

Apa khabar? aku harap korang semua sihat sentiasa. Terima kasih sebab sudi baca blog aku. Tajuk kengkonon dalam English, tapi entry dalam Bahasa Melayu.

So, bulan Ogos haritu, Ezelovesse7en telah tag aku dalam satu segmen. Rasanya korang pernah dengar banyak jugak. Trimas banyak-banyak :) Trimas jugak sebab selalu baca blog kite :D

Rules;
1. Thanks the person who gave you this award.
2. Include a link to their blog.
3. Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly.
4. Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award.
5. Tell the person who nominated you with seven things about yourself. 
Now semestinya aku nak bagitau 7 Random Facts tentang aku, Zayani Zulkiffli,

Well, 5 yang pertama, korang boleh refer kat sini: 5 Fakta Tentang Diri Zayani Zulkiffli

Fakta 6
Suka bau buku! Tak kisahlah buku lama atau baru, majalah, komik atau novel. Terutama buku yang kertas lama yang kaler coklat tu. Wangi! Kalau pergi kedai buku, memang aku bau dulu buku tu. Pelik kan? ^____^

Fakta 7
Suka makeover bilik, obses mengemas dan suka masak menu yang pelik tapi sedap. Aku kalau bosan tengah malam susah kalau nak tidur, aku akan bangun dan kemas bilik, sampailah aku mengantuk. Menu aku yang aku paling suka sampai sekarang adalah Nasi Goreng Hotdog. Yummy!

Dan sekarang aku tag beberapa orang yang aku suka baca blog deorang, tak termasuk blogger femes okay :)

1. Kak Rosmiza Ali: http://rosmizaali.blogspot.com/
3. Kak Iera: http://nurseira.com/
4. Ainaa Roseberry: http://www.ladyainaa.com/
5. Yaya: http://yayaflanella.blogspot.com/
6. Dayang Deno: http://www.dayangdeno.com/
7. MamaNiza: http://www.mamaniza.com/
8. Anis: http://adnan-daughter.blogspot.com/
9. Cik Iena: http://www.ienaeliena.com/
10. Hanim Hashim: http://rusukiri.blogspot.com/
11. Kak Intang: http://www.intanurulfateha.com/
12. Carl Lesmana: http://sayaabel.blogspot.com/
13. Korie: http://pinkexia.blogspot.com/
14. Nusha: http://nusha1706.blogspot.com/
15. Kak Elia: http://jejariruncing.blogspot.com/

Dan.. kepada korang yang nak join jugak, join je. Aku tag korang yang baca jugak ok. Selamat bersegmen :)

 

3 comments:

  1. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  2. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  3. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^