Friday, November 14, 2014

14 November

Salam sejahtera.

14 November. Genap aku 21 tahun.
Dengan harapan aku akan menjadi lebih matang, lebih berjaya dan cepat menikah dengan pilihan hati aku, inshaAllah.

Dalam aku 21 tahun, banyak yang aku pelajari dan aku mengalami. Betapa susahnya membesar menjadi seorang gadis muslimah. Banyak betul cabaran, sampaikan aku pernah tersimpang dari laluan yang sepatutnya. Astaghfurillahalazim.

Aku tak harap apa-apa selain kasih sayang dan perhatian yang secukupnya daripada mama dan abah serta orang tersayang. Kawan-kawan, aku sayang kamu semua. Aku taknak ada musuh, atau sebolehnya, kurang musuh.

Aku ada banyak perancangan, selain daripada menjadi pemain Dota 2 yang hardcore. Perancangan tu, biarlah aku simpan dahulu. Nama pun rancangan. Ada banyak lagi benda yang aku ingin capai sebelum aku nikah, tapi kalau seru datang awal, nak buat macam mana. Aku harap aku ready.

Mabul, Sabah. 30/10/14 - 03/11/14.

Dan, terima kasih kepada yang wish birthday.

Kepada Mama & Abah, 
terima kasih sebab lahirkan dan besarkan Kak Long.

2 comments:

  1. Happy Birthday ye !!!! Blogwalking and follow your cute blog hihi jom singgah blog saya http://thelovestoryofs.blogspot.com/2014/11/maafkan-aku-asfan-minus-one-cover-by.html

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^