Saturday, November 8, 2014

Karnival Upin & Ipin 2014

Hai dan assalamualaikum korang!


Siapa peminat Upin dan Ipin? Baru semalam aku tengok Upin & Ipin kat tv. Jujur cakap, aku pun peminat cerita ni jugak. Adik aku, parent aku even tok wan aku pun suka tengok cerita ni sebab nilai murni yang diselitkan disamping jalan cerita yang menarik.

Dan atas sebab itulah, Les’ Copaque Production dengan baik hatinya nak adakan Karnival Upin & Ipin kat Putrajaya nanti. Yang paling bestnya, PERCUMA! Sure aku akan pergi.

Kat sana korang akan berkesempatan untuk bermesra dengan maskot Upin, Ipin dan kawan-kawan serta persembahan khas Ultraman. So, kepada sesiapa yang minat Upin & Ipin serta Ultraman boleh lah datang. Bawak anak-anak atau adik-adik pergi tengok. Boleh tambah info jugak.

Karnival Upin & Ipin 2014
Tarikh : 21,22, 23 November 2014
Lokasi : PICC, Putrajaya
Masa : 9 pagi – 10 malam
Masuk adalah PERCUMA

Oh! Lagi satu. Kalau tak dapat pergi pun takpa. Tapi, jangan lupa untuk teruskan menyokong Les’ Copaque Production dengan menonton siri tv animasi Upin & Ipin di TV9.


Untuk info lanjut, boleh layari:
Facebook: https://www.facebook.com/kelabupindanipin
Website: http://upindanipin.com.my/

2 comments:

  1. Wahh mesti zuyyin suke ni ;) masuk free lak tu

    Salam perkenalan ;)
    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/11/rahsia-saya-berjaya-mengumpul-200oz-susu-ibu-semasa-berpantang.html

    ReplyDelete
  2. saya suka, saya suka..

    hehe..btw, wish me luck
    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/11/dream-trip-to-macau.html

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^