Friday, November 7, 2014

Tempah Sesi Rawatan Anda Secara Online

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pusat Rawatan Al-Qayyum merupakan satu pusat kesihatan Islam yang terletak di Bandar Sri Damansara yang menawarkan rawatan dan terapi Al-Quran, bekam sunnah, rawatan jarak jauh, rawatan rumah dan premis perniagaan dan banyak lagi.
Zaman sekarang ni, semua benda dah boleh dapat secara online. Tak payah nak keluar rumah pun dah boleh dapat. Malah untuk mendapatkan rawatan kesihatan pun boleh secara online jugak.

Alang-alang Pusat Rawatan Al-Qayyum dah menawarkan Rawatan Jarak Jauh, pusat kesihatan Islam ni jugak turut menawarkan tempahan atas talian. Tapi kalau korang nak walk in atau SMS je pun boleh jugak.

Boleh klik image terus untuk tempah.

Syarat-syarat tempahan atas talian:

1) Tarikh tempahan sesi rawatan hendaklah sekurang-kurangnya 3 hari akan datang dari tarikh penghantaran borang .

2) Kaunselor rawatan akan menghubungi anda dalam masa secepat yang mungkin melalui panggilan telefon / SMS / WhatsApp bagi mengesahkan tarikh, masa dan barang-barang perubatan yang perlu dibawa bersama.

3) Sekiranya perlu dibuat sebarang perubahan tarikh dan masa, anda akan dimaklumkan dengan segera.

4) Masa sesi rawatan dan terapi telah ditempah khas untuk anda. Sila menghadirkan diri pada tarikh dan masa yang telah disahkan agar tidak menganiaya pesakit lain yang telah dikemudiankan; yang mungkin memerlukan rawatan segera. Sila maklumkan sehari lebih awal sekiranya ada sebarang perubahan supaya masa tidak disia-siakan.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh ke lawan web Pusat Rawatan Al-Qayyum.
TEMPAHAN SESI RAWATAN / KAUNSELING:
TAIP: TEMPAH [nama], [lokasi], [penyakit/masalah], [tarikh, masa temujanji]
Contoh: TEMPAH Siti Rohani, Bangi, gangguan jin, 14 Feb 2014, 8PM
HANTAR KE 017 243 6434
*Tempahan sesi rawatan korang akan disahkan dengan segera.*
PUSAT RAWATAN AL-QAYYUM
B3-1-K10, Ground Floor, Sri Meranti Apartment
Bandar Sri Damansara, 52200 KUALA LUMPUR           

Sila lawati : alqayyum2u.blogspot.com
Facebook  :  www.facebook.com/alqayyum2u 
Email        :  alqayyum.holistic@gmail.com

PERTANYAAN SEGERA:
Hubungi kaunselor rawatan antara pukul  9:00 AM - 5:00 PM, ISNIN - JUMAAT
017 243 6438 (Mu'alij Amirul Hasan)
017 243 6434 (Mu'alij Azlan Osman)

Tag: Rawatan Islam, Rawatan Sihir, Ilmu Hitam, Saka Ruqyah, Syariyyah Syar'iyah, Perubatan Islam, Terapi Al-Quran, Dirasuk Jin Syaitan Hantu Pelesit Jembalang Santau, Al-Qayyum, Chakra Reiki, Pusat Rawatan Al-Qayyum, Hadis As-Sunnah, Tenaga Dalaman, Tenaga Ilahi, Tenaga Aura, Cahaya Terbaik, Sukar Mencari Jodoh, Rumahtangga, Pelaris Susuk Perniagaan Satu Malaysia, Hikmat Kesaktian, Kanser, HIV Aids, Sakit Jantung, Buah Pinggang, Lumpuh, Murah Rezeki, Jihad Allah, Zikir Doa Pendinding, Penyakit Masalah Lintasan Misteri, Kronik Sembuh, Indera Saifullah, Pusat Perubatan Islam, Pusat Rawatan Islam, Senarai Pusat Rawatan Islam Bandar Sri Damansara, Perawat Islam, Ibadat Sakit Sihat, Hospital Klinik Malaysia Kuala Lumpur, Imam Ulamak Masjid Al-Mukarramah, Alqayyum2u, Cikgu Sistematik Menyeluruh Eksklusif.

6 comments:

  1. wahhh makin maju sekarang ni, boleh tempah sesi rawatan secara online...

    ReplyDelete
  2. @fyra
    Bayaran boleh bank in, atau kalau walk in, cash sahaja.
    Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi no yg tertera :)

    ReplyDelete
  3. bagus2.. senang nak pegi nnti..
    btw jom ikut saya ke paris :)
    http://travelog-dakwah.blogspot.com/2014/11/kehidupan-sebagai-muslim-di-perancis.html

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^