Saturday, November 29, 2014

Viva Circus Festival (VCF) 2014 Part I

Hai korang!

Viva Circus Festival (VCF) 2014 dah datang minggu ni.
1. Apa itu VCF?
2. Senarai aktiviti yang free!

Rugi tak datang tau. Ada persembahan percuma, workshop percuma dan banyak lagi. Bukan dewasa je boleh join, kanak-kanak pun boleh join tau!


Seperti yang dalam jadual, ada beberapa persembahan dan workshop yang telah berlangsung. Nak tahu jadual show dan workshop yang akan datang? Klik sini.




Aku sarankan, baik korang pergi sementara masih ada masa lagi. Nanti dah nak ada Pole Stars Championship. Lagi lah awesome!

P/S: Gambar semua credit to Facebook VCF.

 

1 comment:

  1. selalu tengok circus dalam tv jer...itupun dah lama tak melayan...masa kecik kecik rajinler...

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^