Thursday, December 18, 2014

Big Bad Wolf Book Sales 2014

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.

Korang suka membaca tak? Kalau korang ni jenis ulat buku macam aku, sure korang pernah pergi atau paling teruk pun pernah dengar pasal The Big Bad Wolf. Ini bukan serigala besar yang jahat ye, ini adalah pesta buku yang terbesar kat Malaysia.
The Big Bad Wolf
MIECC, The Mines
5 - 21 December 2014
Selalu pesta habis dalam 12 malam kan? Pesta buku ini, 24 jam! Aku sendiri pun pergi pukul 3AM sebab dengan harapan tak ramai orang. Itu pun ada je ramai orang. Tapi takde lah crowded sangat.


Masa pergi pesta ni, aku bersemangat dan penuh tenaga. Tapi tak sampai half, aku dah penat gila sebab pesta tu besar sangat! Nasib baik banyak tempat makanan yang best. Dahla beg yang aku bawak tak cukup besar.


Range harga buku adalah dalam lingkungan RM3 hingga aku pun tak tahu paling mahal berapa. Paling mahal yang aku beli pun RM8 je.


Total 9 buku dan 1 Noteblock yang ada 700-pages adalah RM70 sahaja!

Berbaloi-baloi. Buku tahun ni pulak banyak yang baru-baru. Best seller, buku masak, kanak-kanak, Hunger Games trilogy pun ada tau!

Limited Edition bookmark. Aku dapat 3.
Untuk info,

  

2 comments:

  1. BBW dah jadi satu fenomena dan sentiasa dinanti-nantikan...

    ReplyDelete
  2. tahun ni paling banyak sekali borong buku dekat BBW

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^