Thursday, March 12, 2015

Berita Harian (Skor): 25 Februari 2015

Hai dan selamat sejahtera :)

Walaupun menulis blog adalah sebagai suka-suka atau serius, mana-mana blogger pun mestilah suka kalau ada orang sudi interview deorang untuk surat khabar, majalah atau televisyen.

Alhamdulilah, blog nurulzayani.blogspot.com masuk dalam surat khabar Berita Harian slot Skor dalam segmen Blogger Remaja pada 25 Februari 2015 hari tu. Terima kasih Berita Harian dan Kak Khairunissa. 
Nurul Zayani lebih gemar menulis mengenai kisah hidup,
produk, perkhidmatan dan juga acara menarik.
So, sesiapa yang nak aku review atau apa-apa event, boleh lah contact aku kat sini.


Tak lupa jugak, someone yang bernama Wan Syahirah, yang recommendkan blog aku untuk BH. Thank you so much! Walaupun saya tak kenal awak, harap awak dapat email atau pm saya :) 

4 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^