Thursday, July 16, 2015

Dah Habis Ramadhan?

Entry ini di schedule sejak puasa ke 3 (20/6/2015)

Assalamualaikum

Amboi. Awalnya aku schedule. Azam aku kan nak aktif berblog balik since raya ke 4 nanti aku ada big project, jadi aku sangat sibuk sekarang. Sebab tu aku draft/schedule awal-awal.

Tahun ni aku raya last as a single lady @ tunang orang. InshaAllah tahun depan bini orang pulak. Kotla bukan berdua je, tapi bertiga. Siapa tahu kan? :D

  

 P/S: Nervous! Raya ke-4 dah kene hadap tok kadi, nak jadi tanggungjawab suami dah. Allah.

 

1 comment:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^