Wednesday, November 25, 2015

Rajawali Restaurant, Awana Hotel RWG


Hello!

Ok. Kalau korang check kat wana Hotel, Resort World Genting sini, korang automatically akan dapat paling minima 2 baucer makanan kat Restoran Rajawali. Restorang ni terletak kat tingkat yang sana dengan reception dia. Tak ingat pulak tingkat berapa.



Kat sini ada banyak pilihan makanan. Daripada western kepada northern, yang ringan kepada yang berat, dan daripada yang solid kepada ke liquid. Semua jenis breakfast adalah kiranya. Puas hati.







Wajah yang tengah buat muka nak mintak tambah *beliau sedang diet*.


Oohooi!. Makan sambil tengok permandangan dan hirup udara segar. Kat Awana Hotel je yang boleh macam ni ok. First World Hotel tak ada ya. I repeat, tak ada.


Oh well. Gambar makanan yang kat atas tadi tu adalah untuk 2 orang ye. Korang jangan la pulak ingat aku kebulur sangat makan banyak macam tu, even sebenarnya aku boleh je nak makan banyak macam tu kalau mood tengah monster.

 

Website Hotel: Awana Resort
Alamat: Genting Highlands Resort, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
Telefon:+60 3-6436 9000

Personal rating buffet breakfast: ★★★

But to be honest, aku suka buffet kat First World lagi. Kat sana lagi berbagai-bagai pilihan. Sini banyak jugak, tapi sana lagi banyak. Pendapat personal aku la kan. Tak tau la tekak ngan lidah korang macam mana.

   

1 comment:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^