Monday, February 15, 2016

Mumsluv: Koleksi Pakaian Menyusu Moden

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sempena dengan International Premium Baby Expo 2016 yang akan diadakan di KLCC pada 26-28 Februari 2016 nanti, aku nak introduce kat korang pasal satu brand pakaian ibu muslimah yang mampu membuatkan korang nampak cantik, lembut dan of course, sopan.


Korang mesti pernah dengar pasal brand nama "Mumsluv" kan. Kalau tak pernah, tak apa, sekarang korang pernah. Brand ni merupakan pengeluar pakaian menyusu (nursing wear) yang baru di Malaysia dan yang bestnya, koleksi dia memang seriously cantik-cantik. Mumsluv menawarkan pakaian untuk golongan wanita khususnya ibu menyusu (tak menyusu pun boleh jugak), yang terdiri daripada baju kurung, dress, blouse dan t-shirt.

Lawa-lawa wei baju dia. Boleh pujuk Paeh beli baju raya kat Mumsluv la macam ni.

Ok. Meh aku cerita pendapat personal aku pulak.

1. Pakaian sopan yang sesuai untuk semua golongan terutama kepada peminat fesyen.
2. Pakaian yang tidak terhad kepada golongan ibu menyusu, korang yang tak menyusu pun boleh!
3. Bukaan menyusu yang ringkas dan hanya perlu selak je untuk susukan anak.
4. Tak nak yang berzip atau berbutang? Boleh, ada beberapa koleksi Mumsluv yang macam ni.
5. Sesetengah design menggunakan material high quality cotton memberikan efek macam aircond dalam baju, sejuk dan serap peluh.
6. Koleksi Mumsluv bukan sahaja breastfeeding-friendly, tapi juga wuduk-friendly.
7. PALING SYOK. Pakaian Mumsluv ni boleh digayakan oleh semua orang dari XS kepada la XXL (rujuk saiz).
8. Harga yang mampu milik yang tak sampai beratus-ratus. Tak percaya? Pergi usha web Mumsluv.

Mumsluv di International Premium Baby Expo KLCC 


Untuk info lanjut atau berminat nak beli koleksi daripada Mumsluv,
Website: www.mumsluv.com
Facebook: mumsluvexclusive 
Instagram: mumsluv 
atau tak nak susah-susah tapi berminat nak beli koleksi mereka, boleh terus 
Whatsapp 013-2887780 
(make sure korang tau korang nak beli design yang mana)

Till then,

4 comments:

  1. cantik semua design dia neh...walaupun nmpk mcm biasa-biasa je design dia..tp kemas...sesuai jugak utk mummy jalan-jalan

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^