Thursday, July 21, 2016

#AltheaTurns1 Birthday Celebration

Hello beauty :)

Kalau korang peminat barangan kecantikan terutamanya yang dari Korea, mesti pernah dengar website my.althea.kr ni. Berbeza dengan mana-mana website barangan kecantikan, web ini menjual barangan original khas dari Korea dengan harga yang bagi aku boleh tahan dan murah.

Diasaskan pada 20 Julai 2015 (hari aku nikah), tahun ini Althea telah genap 1 tahun! Yey! Register akaun memang mudah dan free! Untuk pendaftar pertama kali yang nak extra kredit bernilai RM35, korang boleh register pakai link ni. Link: http://my.althea.kr/


Althea's Birthday Celebration 
20- 31 Julai 2016


(1) Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
Untuk pembelian daripada 20 Julai dan ke atas. Sementara stock masih ada. Birthday box kaler pink wei. So cuteee. 


(2) Percuma goodies dan freebies untuk 1,500 pelanggan terawal
Full size beauty goodies dan freebies. Sementara stock masih ada. Jangan lupa untuk guna code [ALTHEATURNS1] semasa check out.


(3) Birthday Giveaway
Beli sekurang-kurang 3 produk Top Sellers untuk 100% REBATE! Kiranya korang shopping free la gitu. Rebate akan dimasukkan kedalam akaun yang didaftar.


(4) #AltheaTurns1 Instagram Contest 
- Dah dapat Althea party kit korang? Wish Althea dengan hashtag #altheaturns1 dan korang berpeluang untuk memenagi banyak hadiah menarik macam Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, kredit Althea dan beauty hampers dari Althea!
- Hadiah dengan jumlah keseluruhan yang bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi.
- Peraduan bermula pada 20 Julai - 15 Ogos, 2016.

 

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Sila rujuk www.althea.kr atau Althea Facebook untum maklumat lanjut.
*Register akaun pada link ni untuk dapatkan kredit bernilai RM35! Link: http://my.althea.kr/

1 comment:

  1. Hye, Mira from Althea here. Thank you so much for your posting! <3

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^