Friday, November 25, 2016

Apa yang Best Sempena Lazada Online Revolution 2016

Hello korang.

Selalukan, bila online shopping mesti jarang nak beli barangan untuk rumah. Asyik meka up la, beg la, baju la. Tapi yang bestnya kat Lazada ni, semua barang ada. Dah macam kat shopping complex rasanya. Postage pun kekadang free dan memang pantas.

Sempena Black Friday harini, jangan lupa jugak pasal Lazada Online Revolution 2016 masih lagi berlangsung macam biasa dari 11.11.16 sehingga 14.12.16. Apa yang aku suka pasal online revolution kali ini adalah sebab ia berlangsung selama sebulan wei. Jadi kalau gaji tak masuk lagi ke, bajet kurang ke, boleh tunggu gaji dah shopping!

Yay! Dapat parcel dari Lazada Malaysia.

Sempena Lazada Online Revolution 2016, ada banyak barang dari banyak jenama. Antara barang yang aku nak tekankan adalah seperti:


Barangan Nestle: nestle-malaysia

Apa yang menariknya kat Lazada sales kali ni selain daripada barangan elektronik, pakaian, make up, dsb, tapi ada banyak juga makanan.

Nestle merupakan antara jenama makanan yang popular kat Malaysia. Tipu la sape tak pernah dengar. Tak pernah jugak? Ok, kenal tak Maggi? Milo? Koko Krunch? Nescafe?, Nestle merupakan syarikat besar untuk jenama semua tadi tu.

Antara hot pick barangan Nestle untuk sales kali ni adalah:

1. (BUY 2 FREE DELIVERY) MAGGI ROYALE White Tom Yam 4x88g : Link sini


2. MILO Promotion Bundle- MILO 1KG x1, MILO 3IN1 30's x1, MILO KOSONG 18's x2, MILO CAN ORIGINAL 240ML x6  :Link sini


3. MILO Promotion Bundle- MILO 2kg X 1 MILO 3in1 18's X 2 MILO NutriG 190ml X 2 FOC Delivery & Ola Bola Bag : Link sini

4. Nescafe Gold Barista Machine Bundles Black FOC one NescafeGoldJar200g + one Nescafe Refill Pack 170g : Link sini 

Ni yang paling aku suka. Dah lama jugak la cari mesin kopi ni sebab dengar banyak review best daripada kengkawan cakap senang pakai. Buat pulak pakai Nescafe kan memang sedap.
 

Barangan Tefal: tefal

Tefal aku boleh cakap merupakan satu jenama untuk barangan dapur (cookware) yang berkualiti. Daripada non-stick-pan kepada la steamer semua cook ware Tefal ni ada. Selain cookware, Tefal juga ada barangan lain seperti steamer dan sebagainya. Kat rumah aku pun memang pakai kuali Tefal sebab kualiti dia memang thorbaik.

1. Tefal Convenient Steamer VC1401 : Link sini


2. Tefal Bistro 5-piece Cookware Set Red : Link sini


3. Tefal Actifry Express 1Kg Snacking (FREE Tefal Fry Pan) : Link sini


Untuk korang yang baru pertama kali nak mendaftar kat Lazada, boleh dipersilakan pakai kod "20LAPOR25" untuk mendapatkan potongan sebanyak 20%, bermula dari 1 November hingga 17 Disember 2016. Tertakluk kepada terma dan syarat.


Korang boleh dapatkan semua ni kat Lazada Malaysia: (www.lazada.com.my)

Blogger yang berminat untuk sertai projek review Lazada pada masa akan datang, boleh hubungi affiliate@lazada.com.my untuk sertai keluarga Lazada! :)

43 comments:

  1. Replies
    1. boleh la ni. sementara ada sales sampai 14/12 nanti. banyak offer and barang memang murah sangat :D

      Delete
  2. I am enjoying Lazada Revolution. If only I could earn money as much and as fast as I spend it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikr. Its ok thou cuz Lazada always offer cheaper price than other online shop. We can still save lots of RMs.

      Delete
  3. wow seems like a lot bloggers also get this. nice box I think

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its is nice to shop not only for our-self, but for the family too :)

      Delete
  4. Wow pretty awesome... Will check it out and see what deals I can find

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes! Please do so Miera. So many offers to grab.

      Delete
  5. Wow good deal! My favorite is the Milo pack!

    ReplyDelete
  6. always my favorite online shopping platform!!!

    ReplyDelete
  7. All of these sound like great products. Looks like great deals too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can also shop here. If I'm not mistaken, they offer worldwide shipping. :)

      Delete
  8. wow! Its so cheap, and these are the things that I use daily!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Right? Its the usual things that we bought every month, except for it was so affordable and save our ka-ching!

      Delete
  9. nice nice! should show this to my mum.. lolll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, I'm sure she's gonna buy many things! Good luck :D

      Delete
  10. The ola bola bag cantiknya! Good to keep everything inside!

    ReplyDelete
  11. Bestnya benda yang dalam joy of parcel tu!! Can't wait for more sale to come =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Towards at the end of the event, more are coming. Check it out on Lazada website.

      Delete
  12. Enjoy my shopping with Lazada, really like their huge varieties :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikr. Its like we was in a shopping complex, but we're like sitting down and click-click-click. haha

      Delete
  13. Great deals!!! Since Christmas is near, this will be a great idea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. It would be good to give gift to people. :D

      Delete
  14. what?? only BUY 2 can FREE DELIVERY?? all promotion is so good!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Go shop now! Really worth the money.

      Delete
  15. byk brg menarik tp xperna bli kat lazada huhu
    fllw sni 993# newbie lg, mohon support =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la usha-usha dulu. Ada yang best, ada yang murah jugak.

      Delete
  16. I like whatever you have got there. Its so worth iT!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikr. It was so worth the money and can last few months.

      Delete
  17. omg nak Nescafe Gold Barista Machine tuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli la, nanti boleh pakai masa breakfast. :D

      Delete
  18. wah banyaknya discount..that gold barista machine price is really good deal!

    ReplyDelete
  19. nice! I want that nescafe gold barista too...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Now the promo price is really cheap and affordable. Buy buy.

      Delete
  20. Hari tu shopping beli barang.
    Bestguna lazada.cepat je sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya lah. Baru beli semalam, esok ada je yang da sampai.

      Delete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^