Tuesday, December 27, 2016

8 Pasukan Bakal Berentap di ESL One Genting 2017

Hello dan Assalamualaikum

Bagi peminat e-sukan di Malaysia terutamanya Dota 2 macam aku, korang mesti pernah dengar pasal ESL One Genting. Dan, aku sangat excited untuk share kat korang yang aku akan pergi ke ESL One Genting, pada Januari 2017 nanti!

Siapa yang pergi juga, meh sep sikit!

ESL One Genting 2017
6 - 8 Januari 2017
Arena of Stars, Genting Highlands, Malaysia.


Pada korang yang berminat untuk bersama dengan aku menjayakan ESL One Genting nanti, jom la beli tiket sekarang. Datang dengan kawan-kawan lagi best :D

Apa? Bosan tengok perlawanan sahaja? Siapa kata ada perlawanan saja. Ada secret shop (kedai jual cenderahati), jualan makanan, dan perlawanan cosplay juga tau!

Berminat nak beli tiket?

PLUS TICKET RM 394
VIP TICKET RM 765



8 Pasukan yang akan berentap di ESL One Genting 2017

Senarai pemain untuk pasukan di ESL One Genting 2017

1. Fnatic (Malaysia)
Pemain: Raven - Mushi - Ohaiyo - eyyou - DeMoN

2. Digital Chaos (Amerika)
Pemain: Resolut1on - w33 - MoonMeander - MiSeRy - Saksa

3. Wings Gaming (China)
Pemain: shadow - bLink - Faith_bian - y` - iceice

4. Team NP (Amerika)
Pemain: Aui_2000 - EternaLEnVy - MSS - SVG - 1437

5. Virtus.pro (Rusia)
Pemain: RAMZES666 - No[o]ne - 9pasha - Lil - Solo

6. Execration (Filipina)
Pemain: Gabbi - Abed - DJ - 343 - Kim0

7. Newbee (China)
Pemain: uuu9 - Sccc - kpii - Faith - Kaka

8. WarriorsGaming.Unity (Malaysia)
Pemain: Ahjit - NaNa - KaNG - Ahfu - xNova-


Ada ramai pengulas, caster, dan hos kegemaran ramai. Sayangnya pengulas wanita tak ada kali ini, tapi tak apa, sebab ada ramai pengulas yang best dan kelakar seperti Siractionslacks dan Purge. Mereka ini memang professional tau.



Jumpa korang kat sana!

No comments:

Post a Comment

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^