Thursday, December 29, 2016

"Laugh Die You: The Mob" Live in Resorts World Genting

Hello dan Assalamualaikum.

Siapa yang tak suka ketawa kan? Kalau gembira, kita akan gelak, kalau sesuatu yang kelakar kita akan ketawa, senang kata mood kita okay, mesti hidup akan lebih gembira.

Tahukah korang, yang ketawa boleh membantu untuk mengurangkan stress korang. Katakanlah, penat-penat kerja, balik jumpa anak kan. Anak-anak keletah comel, mesti korang rasa gembira dan bahagia kan?

Korang yang selalu stress tu, jemput la tengok persembahan komedi hasil dari kerjasama Resorts World Genting dan Popcorn Studio Sdn Bhd yang mengambil durasi selama 150 minit di Genting Highland.


Laugh Die You: The Mob Live in Resorts World Genting
Tempat: Genting International Showroom
Tarikh: 11.02.2017 
Masa: 7.30PM
        
Persembahan komedi Laugh Die You: The Mob yang merupakan hasil kerjasama Resorts World Genting dan Popcorn Studio Sdn Bhd dijadualkan berlangsung pada 11 Februari 2017 dan berdurasi selama 150 minit.

Laugh Die You!”  bakal menampilkan gandingan 3 orang pelawak yang berbakat yang dibawa khas dari negara sebelah, Singapura dan tak lupa, orang Malaysia sendiri.
1. Kuah Jenhan : merupakan salah satu ahli komedi yang terbaik di Malaysia.

2. Jonathan Atherton: Berasal dari Singapura, dan merupakan peneraju Comedy Club Asia.

3. Mark Lee : merupakan penerima anugerah 'All-time Favourite Artiste' pada Star Awards 2010 sekaligus menjadi ahli komedi pertama yang pernah menerima anugerah itu.


Laugh Die You’ sebenarnya di ambil atas kata orang tua-tua Cina, ‘laugh til you die’, yang memberi maksud ketawa sampai mati (ketawa sampai pecah perut)

Nantikan juga penampilan khas dari astis yang baru naik, Michael Leaner yang akan membuat debut album pertamanya pada 11 Feb nanti.

Jom sokong stand-up komedi di antara Malaysia dan Singapura.


Early Bird Promotion Rates
(25.11.2016 - 15.01.2017) 
VIP: RM 277.20
PS1: RM 232.20
PS2: RM: 142.20

Normal Rates
VIP: RM 308
PS1: RM 258
PS2: RM:158

Extra 25% diskaun untuk pembelian 2 tiket dan ke atas.

Untuk maklumat lanjut:

14 comments:

  1. I'd really love to go for the show but the ticket prices are making me think ten times. Belum ada budget, kesiannya. :(

    ReplyDelete
  2. Looks like a fun event to go! Mesti kelakar habis

    ReplyDelete
  3. Looks like a fun movie to watch. Thanks for sharing!

    Mhaan | www.mommyrockininstyle.com

    ReplyDelete
  4. oh I wish they could perform too here in Manila. I thinknit will be a hit!

    ReplyDelete
  5. this is so exciting.. cannot wait to watch it.....

    ReplyDelete
  6. Didn't know about this show until I read your post, thanks for the info sharing :)

    ReplyDelete
  7. oh i really like mark lee!dia kelakar gila la!

    ReplyDelete
  8. i cant go to shows like this.i might get an asthma attack for all i know..hahahahhaa pecah perut la katekan

    ReplyDelete
  9. Yeah! LDY....am really looking forward to have a great laughter at this show! Just can't wait! ;) Cheers, SiennyLovesDrawing

    ReplyDelete
  10. The price is a bit high to me. But I believe the show will amek everyone laugh and enjoy seeing it.

    ReplyDelete
  11. This looks like a interesting event! I also want to join this laugh die you =)

    ReplyDelete
  12. Laugh Die You sounds fun! Nk pergi tgk la. hehe.

    ReplyDelete
  13. I wanna laugh but dun wanna die.. lol

    ReplyDelete
  14. That looks like a fun show! Hope I can go next time.

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^