Friday, December 2, 2016

Produk Pilihan Lazada Box of Joy 2016


Assalamualaikum dan Happy December :)

Awal bulan lepas, aku dapat parcel Box of Joy daripada Lazada. Terima kasih kepada Lazada, Nestle, Loreal Professonel, SanDisk, MamyPoko dan Food Panda untuk kotak kegembiraan ini ^____^

Barang-barang yang aku dapat ini sebenarnya sesuai juga dijadikan hadiah budget dan last minute. Ada banyak yang aku dapat, sebab itu aku nak senaraikan kat korang produk mana yang menjadi kegemaran aku :)

1. SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB
2. Rawatan Rambut Macam di Salun dengan Loreal Professionel Paris
3. Gabungan Nestle Cerelac Nutripuffs dan Nestle Just Milk

Lazada Box of Joy

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB 


Pernah tak korang tengah sedap-sedap ambil gambar tetiba memory phone penuh? Buat pulak masa kat luar, memang tak ada boleh nak clearkan memory handphone, takkan nak buang gambar yang sedia ada kan? Kalau ada dual drive ni, memory Andriod full, cucuk, cut dan paste sahaja. Lagi mudah, travel size dan selamat digunakan.

Link: sandisk-ultra-dual-otg-drive-m30-64gb
Brand sandisk-official-store.

Rawatan Rambut Macam di Salun dengan Loreal Professionel Paris


Bercakap mengenai penjagaan rambut, antara brand kegemaran aku adalah Loreal Profesionel Paris. Loreal sesuai digunakan untuk semua jenis rambut dan kulit kepala, tak kisahlah kalau korang ada masalah rambut gugur ke, rambut tak terurus ke apa.

Loreal turut juga mempunyai rangkaian khas untuk korang yang selalu menggunakan kimia dekat rambut sampai rambut rosak macam warnakan atau bleach rambut. Yang paling bestnya lagi, bukan sahaja berkualiti tinggi, tapi harga dia memang berpatutan. 

Link:
1. Loreal Tecni Art Dual Stylers Sleek And Swing 150ml  
2. Loreal Professionnel Tecni Art Dual Stylers Bouncy & Tender 150ml  
3. Loreal Professionnel Tecni Art Dual Stylers Liss & Pump Up 150ml
4. Loreal Professional Mythic Oil Nourishing for All Hair Types 125ml  

Brand: shop-loreal-paris

Gabungan Nestle Cerelac Nutripuffs dan Nestle Just Milk


Bagi yang kenal aku, mesti akan tahu yang aku memang suka sangat bijirin sarapan. Tak kisah lah daripada oat ke segala bijirin sarapan aku suka. Bijirin sarapan ni bukan saja aku makan masa sarapan, tapi juga masa makan tengah hari dan malam. 

Aku memang jenis suka campurkan bijirin tu dengan susu sebab rasa dia memang sedap dan dapat bagi aku kenyang. Kadang-kadang masa tengah layan movie ke apa, aku makan Cerelac Nutripuff ni macam popcorn. Sedap dan healthy :D

Link:

Promo Milo Free Beg Ola Bola



Untuk korang yang baru pertama kali nak mendaftar kat Lazada, boleh dipersilakan pakai kod "20LAPOR25" untuk mendapatkan potongan sebanyak 20%, bermula dari 1 November hingga 17 Disember 2016. Tertakluk kepada terma dan syarat.


Korang boleh dapatkan semua ni kat Lazada Malaysia: (www.lazada.com.my)

Blogger yang berminat untuk sertai projek review Lazada pada masa akan datang, boleh hubungi affiliate@lazada.com.my untuk sertai keluarga Lazada! :)

Till then, :)

30 comments:

  1. Alm these products are so awesome!
    Everyone should try them out

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, indeed. You too, have a look on Lazada web.

      Delete
  2. I love the Loreal Professionel products too! My favourite <3

    ReplyDelete
  3. What an amazing box of goodies this parcel of joy contained. I found all the items in my own box really useful!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikr. Even that I didn't use the DualDrive, but it was useful to my mom. So glad that I can share with her.

      Delete
  4. wow lots goodies. love to shop there,easy and lots of choice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, very much variety and affordable also.

      Delete
  5. wah best nya !! macam-macam dalam box of joy ni! Nak try jugak lah nanti !
    thanks for the lazada code !

    ReplyDelete
  6. Yeah, I love to shop at Lazada! Seriously their promo makes things even cheaper! Thanks!

    ReplyDelete
  7. This is the reason why me and my family love to shop with Lazada. They just give a lot of best deals when having shopping date with them <3

    ReplyDelete
  8. i love shopping at lazada too.. they have amazing deals...

    ReplyDelete
  9. That cerelac puffs was delicious! Saya makan macam popcorn sambil browse fb jugak hehe

    ReplyDelete
  10. Such a happy package to receive! & really like the L'Oréal products!

    ReplyDelete
  11. omg..so many lovely products...everyone has been sharing..and here i am waiting for my turn..lols...

    ReplyDelete
  12. Shopping with Lazada gives me some satisfaction. The price is cheap compare to other online shopping. A trustable website.

    ReplyDelete
  13. Nice cute box! It is a great gift idea too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Even it was a simple, but its was a good gift.

      Delete
  14. Ok. Nak send emel sekarang! TQ TQ.
    Bestnye dapat yang micro usb tu!

    ReplyDelete
  15. saya tak dpt pun food panda dgn mask tu haha

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^