Wednesday, December 7, 2016

Share & Shop for Free di 28Mall.com

Hello semua.

Zaman serba moden ni tipu lah kalau korang tak pernah online shopping. Mama aku sampaikan ketuhar oven pun beli online masa nak bagi hadiah kahwin aku haritu, ni apatah lagi yang muda-mudi ni kan. Tapi lagi best nak shopping ni kalau ada banyak promo atau diskaun bukan?

Syarikat eOneNet.com, pada 2 tahun lepas telah mengasaskan platform shopping online iaitu - www.28Mall.com, yang menawarkan pembelian barang dengan konsep Share & Shop for Free. 

Kenapa Share & Shop for Free?
Sebab korang hanya perlu daftar akaun, dan share di media sosial, dapat point (dalam HongBao$ (HBS)) dan boleh beli darang di 28Mall.com secara percuma dengan menggunakan point tanpa menggunakan duit korang. Awesome kan?


Apa yang menarik di www.28Mall.com

→ Hanya produk original/tulen termasuk jenama dari Eropah, Korea, Jepun, Hong Kong dan Malaysia sahaja di jual. 28Mall.com memberi jaminan yang barang yang mereka jual memang asli dan tulen sebab tu ada beberapa produk yang perlu di pre-order.

→ Share & Shop secara percuma dengan HongBao $ (HB$) dalam US$.

Step ni senang je, hanya perlu daftar akaun, pakai akaun Facebook lagi senang, tak payah isi banyak benda, dan share saja pasal 28Mall.com kepada rakan korang, dan korang akan dapat kredit HBS ke dalam akaun korang dengan pantas.

Bila korang dah je daftarkan diri, nanti dia akan bagitau berapa HBS yang korang dapat masa tu juga. HBS ni secara rambang ya dia bagi, macam aku dapat HBS 5, tapi suami aku dapat HBS 7. Nanti korang bagitau la aku korang dapat berapa. Link: 28Mall-member-register


→ Menggunakan 100% HBS untuk tebus produk percuma termasuklah Apple iPhone 7, minyak wangi berjenama dan beg tangan designer. Bayangkan nak beli barang, pakai point. Point tu pulak memang tak ada tarikh luput, jadi boleh kumpul sampai cukup. Menarik bukan?

Contohnya korang nak beli Iphone 7 tu, harga sebenar dia adalah RM3464.64, tapi kalau korang kumpul sampai HBS 780, korang boleh redeem macam tu je!


→ Banyak jenama yang menarik . List jenama: 28mall.com-shop-brand

Bayangkan jenama macam Inga, Papa recipe, Jayjun, Laneige, Sulwhasoo, Whoo, Adamas, Gimoka Italy Coffee dan banyak lagi. Kat bawah ni aku listkan antara pilihan dan wishlist aku. Memang berbaloi kalau beli kat 28Mall.

→ Walaupun produk ni semua dari luar negara , korang boleh pilih option delivery untuk pick-up di HQ 28Mall di sebelah LRT Bangsar tanpa sebarang cas, atau terus poskan ke rumah korang dengan cas penghantaran pos. Lagi la mudah kan.

Jangan lupa untuk kutip HongBao$ (HBS) point setiap hari dengan login dan share pasal 28Mall.com dengan rakan korang kat Facebook ^____^


Website: www.28mall.com
Facebook: 28Mall.com (Asia) 
                : 28Mall Hong Kong (Hong Kong)
Hashtag: #28mall.com #hongbao #onlineshoppingmalaysia #ShareAndShopforFREE

30 comments:

  1. I love online shopping. Will check this out!

    ReplyDelete
  2. wow nice website to shop.
    no go the day as they put the date/venue not suit me.

    ReplyDelete
  3. Looks some great shopping. Thanks for the tips.

    ReplyDelete
  4. wow first time hearing this. I will shop there soon

    ReplyDelete
    Replies
    1. I also first time discover this website :)

      Delete
  5. Another shopping website! I love the mi lucury lipstick!!

    ReplyDelete
  6. wah, the laneige package is quite worth it!

    ReplyDelete
  7. I didn't really give this site a thought until I read it here. Thanks to your review, I am going to register right now!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go go, and don't forget to claim your daily cash ya.

      Delete
  8. Definitely great to online shop as I don't even have to get out of the house! Haven't heard of this website before but will check it out :) Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  9. oh dear.... take my money... take it all... i am so going broke... with all these tempting shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know right, how I wish money get info our pocket as fast as it goes out of the pocket. haha

      Delete
  10. Online shopping is really a boom now-a-days. Convenient and great deals so must try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You know, people like us that are lazy to go out to those mall. haha

      Delete
  11. nnt blh survey web tu shopping ... ada web ni brg murah tp part description brg tu bahasa cina terus pangkah hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul lah. Atau kita nampak murah, tapi masa dah click tiba-tiba harga lain.

      Delete
  12. Looks like a great chance to shop free. Must give this a try

    ReplyDelete
  13. So many nice beauty product to shop! Another great website =D

    ReplyDelete
  14. omg..so many online shopping places to "go" to now..T.T Confused!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same here. But I know that we have to find the one that offer good deal.

      Delete
  15. I honestly didn't know another online shopping website has popped up, there seems to be so many these days. Will definitely check it out :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. same here. I just wanted to find the one that offer a good deal.

      Delete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^