Saturday, April 1, 2017

The Grand Campbell Hotel Tawar Buffet Ramadhan Untuk Kali Pertama

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ramadhan bakal tiba dan semestinya sekarang ada yang dah mula survey kat mana nak berbuka. Untuk pertama kalinya, Hotel The Grand Campbell akan menawarkan buffet sepanjang bulan Ramadhan khas untuk pelanggan mereka.

Buffet Ramadhan di Hotel Grand Campbell menjanjikan keseronokan dan keselesaan dalam juadah berbuka puasa dan korang boleh makan sebanyak mana yang korang nak makan dengan hidangan sedap yang dihidangkan.

Buffet Ramadhan ini akan diadakan di Dewan Bunga Raya, tingkat atas sekali banggunan Kompleks Campbell. Hotel ni dekat dengan Jalan Tunku Abdul Rahman tau, kalau datang hari Sabtu, boleh la singgah cari barang Raya kat sana.


Susunan meja makan di Dewan Bunga Raya, Hotel The Grand Campbell ekskusif. Walaupun meja rasa macam tak muat nak makan 10 orang, tapi sebabkan susunan dan meja tu besar, menyebabkan orang rasa lebih selesa. Sesuai datang dalam kumpulan besar.




Menu yang ditawarkan juga khas yang dimana setiap hari, menu takkan sama. Hari Isnin lain, Selasa pun lain, boleh refer website mereka untuk hidangan juadah berbuka yang akan dihidangkan. Tapi, jangan risau, kambing golek, ayam percik dan ikan bakar ada setiap hari.

Juadah yang dihidangkan adalah banyak, bermula dengan pembuka selera, sambal, sup, hidangan lauk panas, panggangan, manisan dan minuman.

Antara hidangan juadah berbuka puasa yang akan ditawarkan adalah:



Nasi Beringin



Gulai Sotong Nenas



Kari Udang dan Nenas



Kari Ayam



Kambing Masak Jintan



Stir Fries Mussel with Thai Saute


Rojak Buah dan Ulam-Ulaman


Sup Asam Pedas Daging


Mee Kari


Kuih Muih


Makanan Ringan, Keropok, Kekacang dan Jeruk


 

Nak datang sini sesuai datang ramai-ramai sebab lagi ramai datang, lagi murah. Korang boleh pilih untuk booking sebelum datang atau walk-in. Tapi kalau walk-in tetiba full, jangan bising ya. Baik book dulu sebelum datang.

Buffet Ramadhan 2017
Tarikh: 26 Mei - 24 Jun 2017
Masa: 7.30PM- 9.30PM
Harga: RM 55 (Dewasa), RM 35 (Kanak-kanak)

Promo: Beli 10 orang, percuma 1 orang.


The Grand Campbell Hotel
Campbell Complex 98, Jalan Dang Wangi,
50100 Kuala Lumpur.
Contact: 03 26941717
Website: www.grandcampbellhotel.com
Email: info@grandcampbellhotel.com


Selamat menyambut bulan Ramadhan :)

13 comments:

  1. nampak luas. dah macam majlis kawin pun ada gak haha

    ReplyDelete
  2. Mmmm i can feel the ramadhan spirit coming. I'll list this down in my list of places to eat :D

    ReplyDelete
  3. Yummy foods you got there. Wow!

    ReplyDelete
  4. As an out-of-towner, I had no idea where this hotel is located. Dang Wangi sounds convenient. Worth going for Ramadan buffet at this price.

    ReplyDelete
  5. aahhaa lucky you! got the amazing food!

    ReplyDelete
  6. The food looks great and it's pretty affordable.

    ReplyDelete
  7. affordable price and deliciously inviting food.. everything anyone can ask for... jom makan

    ReplyDelete
  8. Seems like a nice buffet. the price is affordable

    ReplyDelete
  9. The preparation for celebration is good, and the choice of place to use is beautiful

    ReplyDelete
  10. Wow, look at all the delicious foods, can't wait to try out at this restaurant :)

    ReplyDelete
  11. Wow! Lots of foods! Love the selections too. Your sharing here makes me craving for food. Ha..,ha...
    Cheers, SiennyLovesDrawing

    ReplyDelete
  12. I am looking forward for my ramadhan buffet also, this one look good too.

    ReplyDelete
  13. wow, that's really fast that raya is around the corner!

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^