Sunday, April 23, 2017

Melabur Dengan InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu

Salam sejahtera korang.

Korang jenis tidur sehari berapa jam? kurang dari 8 jam, atau lebih dari 8 jam ataupun cukup-cukup 8 jam? Macam mana dengan bersenam? Ke sekali sekala je? Pengambilan air banyak ke sikit? 

Kat atas merupakan soalan kesihatan yang selalu ditanya untuk mengetahui bahawa badan kita sihat atau tak. Bila tubuh badan sihat, otak dan mood okay, maka keluarlah hasil dia di kulit yang sihat dan wajah yang berseri.

Kulit yang cantik dan berseri sudah tentu menjadi pilihan ramai wanita malah juga lelaki. Kadang-kadang tekanan yang kita hadapi setiap hari yang menyebabkan kita rasa lemah dan lesu sekaligus menyebabkan kulit pun nampak lesu je.


Tak salahkan kita melabur untuk dapatkan kesihatan badan dan kulit yang lebih sihat dan bermaya? 

InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu merupakan pati buah-buahan semula jadi yang diperkaya dengan Resistant Maltodextrin iaitu sejenis serat. 

Pati prun membantu meningkatkan kesihatan dan pergerakan usus serta membantu membuang toksin dari tubuh. Bila sistem penghadaman dah sihat, secara tidak langsung membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik.

InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu 


Ramuan: Pati Prun, Agen Pencegah Maltodekstrin, Pati Anggur, Fruktosa, Pati Camu Camu, Vitamin C, Air, Mengandungi penstabil sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan.

1. Camu Camu
Dikenali sebagai buah yang mengandungi jumlah Vitamin C yang tertinggi di dunia, membantu memberi tenaga dan menguatkan sistem imunisasi, memberikan  mata dan kulit yang sihat

2. Agen pencegah Maltodextrin (Resistant Maltodextrin),
Menyahtoksin untuk memberikan anda kulit yang lebih berseri, berkesan dalam membantu penghadaman, baik untuk mengawal dan meningkatkan proses pencernaan

3. Prun California (Californian prunes)
Kaya dengan serat, mengandungi  tinggi Vitamin C,  berkesan dalam melambatkan proses penuaan


PROMOSI InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu 

Beli 2 pek 12 botol: Percuma 1 pek 6 botol BRAND’S Ca’ya 
Beli 2 pek 6 botol: Percuma 1 botol BRAND’S Ca’ya 

BRAND’S® Ca’ya merupakan minuman tenaga dari BRAND'S yang mengandungi Habbatus Sauda dan Ginseng untuk memberikan korang tenaga sepanjang hari.


Kerjasama terbarunya bersama dua ikon kecantikan dan fesyen media sosial, Nita dan Umma, yang masing-masing menjual gincu cecair premium serta tudung membantu  mendapatkan keserian luaran yang lebih menyerlah,

Sehingga 30 April, pengguna berpeluang mendapatkan sebotol InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 42gm, apabila mereka membeli produk daripada Nita dan Umma bernilai lebih RM69. Tawaran ini terhad kepada 1,000 pelanggan pertama sahaja.


Harga InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu 
RM 30.50 untuk pek 6 botol x 42ml
RM 57.90 untuk pek 12 botol x 42ml

Untuk maklumat lanjut tentang InnerShine Pati Prun dengan Camu Camu: 
Contact: 1-300-228-300,
Website: www.innershine.com.my
Facebook: InnerShine Club

Hashtag rasmi: #NakLawaKenalahMelabur

13 comments:

  1. wow.. baru tahu ie juga membantu membuang toksin dari tubuh.. hemm.. boleh try beli ni..

    ReplyDelete
  2. I love Innershine essence too, delicious and healthy.

    ReplyDelete
  3. x pernah try... tp mcm best jeee... maybe akan consider balik..

    ReplyDelete
  4. Hahaha. I rajin melabur. Hihi. I memang suka Innershine.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try ~~~ pregnant lady boleh minum tak? Kalau boleh I nak try ni =D

    ReplyDelete
  6. Sedap kan.. miera pernah cuba.. nanti nak beli lagi lah... Kena labur utk kecantiklan diri

    ReplyDelete
  7. Dulu saya minum ini tetapi sudah lama tak minum. Sekarang tak kerja, kena jimat.

    ReplyDelete
  8. Oh I used to drink this. taste really good

    ReplyDelete
  9. Heard a lot of positive things about this product. i think i should give this a try!

    ReplyDelete
  10. Boleh share tak rasa dia mcm mana eh? Masam tak eh?

    ReplyDelete
  11. I'm drinking something that is said to help our complexion but I am lazy to mix. This is so convenient lah.

    ReplyDelete
  12. I love to drink this! Can't notice different on my body but I just like it.

    ReplyDelete
  13. nice! i would love to try this! does it taste like ribena hahaha~ http://joysofyz.com

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^