Friday, May 12, 2017

Wangian Inspired PAPAHUG & MAMAKISS by Shidie Sahaq

Hello dan salam sejahtera korang,

PAPAHUG & MAMAKISS by Shidie Sahaq merupakan produk wangian inspired, yang mula menarik perhatian umum sejak mula dijual pada akhir tahun 2016. 

Wangian ini telah mendapat banyak maklum balas yang positif oleh pelanggan mereka termasuk artis tempatan seperti Azhar AF, Taufik Ola Bola, Syura Badron dan Lan Kristal. 

Seperti namanya, PAPAHUG adalah wangian khas untuk kaum lelaki manakala MAMAKISS adalah untuk kaum wanita. Walaupun inspired, minyak wangian ini telah diimport khas dari Perancis, Swiss dan German untuk mendapatkan kualiti yang setanding dengan minyak wangi original.


Kedua-dua wangian ini adalah berkualiti Eau De Parfum (EDP) iaitu dengan kepekatan 65%-75% yang menjadikan wangian ini yang paling pekat dari wangian inspired lain di pasaran. 

Apa yang menariknya wangian ini bersaiz 35ml yang kecil yang mana akan memudahkan korang untuk bawa wangian ini kemana saja. Nak letak dalam poket pun senang juga. Wangian ini juga dikatakan tahan selama 8-12 jam.


Yang lagi menarik, wangian ini merupakan produk mesra solat kerana menggunakan alkohol daripada tebu dan tiada bahan terlarang dalam Islam. 

Bila fikir balik, bukan mudah nak dapatkan wangian inspired dengan harga yang murah, tahan lama, mesra solat dan sesuai untuk seisi keluarga sebab ada banyak pilihan wangian yang ada.

Harga
PAPAKISS & MAMAHUG by Shidie Sahaq: RM55 (35ml)


Antara wangian PAPAHUG by Shidie Sahaq untuk lelaki yang sedang hanyat dipasaran yang korang boleh dapatkan adalah:
1. Hugo Boss Red
2. Dunhill Desired Red
3. Dunhill Desired Blue
4. 212Sexy
5. One Million


Antara wangian MAMAKISS by Shidie Sahaq untuk wanita pula yang sedang hangat adalah:
1. J'adore
2. Forbidden Rose
3. Midnight Fantasy
4. Gucci Flora
5. Purr
6. Bombshell


Selain daripada wangian inspired, syarikat Shidierich Global Enterprise juga melancarkan produk pejagaan rambut hasil kerjasama dengan penyanyi terkenal, Syura Badron iaitu Hijabers Spray

Produk Hijabers Spray dikeluarkan khas untuk Muslimah yang berhijab dan boleh membantu merawat masalah gatal kulit kepala, menyihatkan rambut, menghilangkan bau hapak pada rambut dan memberikan keselesaan sepanjang hari.

Bahan kandungan: Avocado oil, peppermint essential oil, fragrance oil, permitted emulsifier A.

Harga
Hijabers Spray by Syura Badron: RM69 (60ml) 


FRAGRANCE OF HEART 
PAPAHUG & MAMAKISS by Shidie Sahaq
Contact: 019-2978724/ 016-9601297
Email: mamahugpapakiss@gmail.com

Website: shidiesahaqperfume.com
Facebook: www.facebook.com/papahug.mamakiss
Instagram: www.instagram.com/byshidiesahaq

Till then,

14 comments:

  1. I love the packaging, look nice! Wonder how was the smell :)

    ReplyDelete
  2. wah.. minyak wangi Insipred terabru ni.. mesti wangi dan tahan lama.. boleh cuba beli nanti

    ReplyDelete
  3. I like the price very value for money

    ReplyDelete
  4. nak try la spray rambut tu..mcm best je...

    ReplyDelete
  5. Wow congratulations for this successful launch! Review please :)

    ReplyDelete
  6. congrats to the launch! looks like a good product! hope the scent can last many hours!

    ReplyDelete
  7. nama product catchy, papahug, mamakiss... price pun okay...mostly wangian mcm nie mmg lasting.... congrats on the launched... goodluck mamakiss papahug...

    ReplyDelete
  8. hmm.. makin banyak dah minyak wangi mcm ni kan...

    ReplyDelete
  9. Never heard of these perfumes before but the names are so cute. I am sure their smell is just as memorable.

    ReplyDelete
  10. the packaging is nice. How does the smell? Light and fruity smell?

    ReplyDelete
  11. Nama cute sangat. Hahaha.. so catchy.. but why all artis have to launch their own perfume huh

    ReplyDelete
  12. somehow when i first saw the name of this product ...i straight away recalled our family joke, "Papa rich mami poor" < the restaurant.... Hahahhaa....they definitely did it right for branding..

    ReplyDelete
  13. Hahaha. Yana you are funny! Yeap they defintely did right for branding!

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^