Thursday, July 13, 2017

Althea Turns 2 Birthday Promotion!

Hai korang!

Sebelum raya haritu aku ada share kat instagram dan facebook aku pasal Althea. Makeup raya kali ni banyak aku pakai produk yang aku beli dari website (althea.kr). Althea diasaskan pada 20 Julai 2015, dan tahun ini Althea dah genap 2 tahun! Yey! 

Saeng-il chukahamnida and Happy 2nd Birhday to Althea ^__^ Thank you for making my K-beauty shopping much better and daebak! Stay Dae-bak and give us more discount and promo :D

Tahun lepas punya entry boleh refer link sini: altheaturns1-birthday-celebration



2nd Althea's Birthday Celebration 
Tarikh: 3- 31 Julai 2017

Jom tengok apa yang menarik di Althea sepanjang birthday month ni.


1. Kotak edisi terhad Limited Edition Althea Birthday Box yang design dia sebijik macam kek!

2. Kalau korang bertuah, korang mungkin boleh dapat Birthday Kits jugak. Boleh decorate kotak kek tu, bila lagi nak jadi kreatif kan.

3. Dah siap decorate kotak birthday box tu? Jom join kontest Instagram #AltheaTurns2 Contest
Senang je, hanya amik gambar kotak korang dan pakai hashtag #AltheaTurns2 untuk memenangi hadiah istimewa dari Althea! 


4. Freebies! Birthday sample pack untuk pelanggan yang bertuah.

5. Banyak sangat sales dan promosi diskaun Birthday Sales & Promotions untuk korang. Harga memang murah dan berbaloi sangat.


6. Althea Birthday Giveaway Festival macam tahun lepas, tapi kali ni lagi daebak sebab setiap hari akan ada produk percuma untuk korang yang membeli di website Althea sepanjang bulan Julai. (produk percuma akan ditambah ke dalam cart korang)


7. Althea Beauty Box July - Birthday Makeup Box

8. Setiap minggu Althea akan pilih pemenang bertuah untuk memenangi credits shopping Althea di Weekly Lucky Shopper Contest. Yay! Shopping lagi! ^__^ 

9. Untuk peminat dah follower Althea di @Altheakorea (Instagram), ada event khas 20days of Beauty Giveaway untuk korang. Jangan lupa follow tau. Tak payah beli pape pun boleh menang.


Untuk maklumat lanjut:

Website: http://my.althea.kr
Facebook: https://www.facebook.com/altheamalaysia/
Instagram: https://www.instagram.com/altheakorea/

생일 축하해요! 
saengil chukhahaeyo Althea!

Till then,

3 comments:

  1. Wow cute nyaa gift box bentuk cake tu!
    Mcm setup mini birthday party nie.

    xx
    Puiyeesss

    ReplyDelete
  2. I got mine as well, their products are really cheap and reasonable. Would love to purchase more products from them 💕

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat shopping Althea. Then banyak pula aktiviti dan contest diorang tahun ni. Rasa macam nak join, kot-kot dapat weekly lucky shopper pon best gak. hehehe

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^