Sunday, August 13, 2017

Koleksi Rangkaian Terbaru dari Enchanteur: Stunning!

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang,

Bak kata penulis buku sajak, C.Joybell C, "Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian".

Enchanteur baru-baru ini telah melancarkan satu lagi koleksi penjagaan peribadi terbaru mereka, Enchanteur: Stunning!. Koleksi kali ini lebih special sebab bukan sahaja ada Eau de Toilette (EDT), tapi juga hadir bersama dengan losyen, deodoran dan bedak talkum.

Apa yang aku perasan untuk koleksi Enchanteur: Stunning! kali ini adalah, wangian dia bau lebih matang, sesuai untuk wanita yang berkerjaya atau pun wanita yang dan berusia sebab wangian dia tu kuat, tetapi ada elemen anggun.


Kandungan wangian Enchanteur Stunning!
Turkish Ros, Magnolia, Blackcurrent Bud, Raspberry, Sandalwood.

ENCHANTEUR: Stunning!

EHCHANTEUR Eau De Toilette (50ml) RM 28.20

Wangian EDT terbaru ini diinspirasikan dengan konsep wanita yang anggun. Botol untuk EDT juga sangat menarik sebab dihasilkan dengan konsep wanita memaai gaun dan penutup botol berbentuk bunga mawar sebagai simbolik percintaan yang romantis.

Losyen Enchanteur RM 17.60

Perfumed Talc Enchanteur RM 11.80

Enchanteur Perfume Deo Mist
Enchanteur Perfumes Deo Roll-On RM 8.40



Maklumat lanjut mengenai EHCHANTEUR,
Website: http://enchanteur.com.my/
Facebook: https://www.facebook.com/EnchanteurMY
Instagram: https://www.instagram.com/enchanteurmy/


Till then,

15 comments:

  1. Kenangan sangat tau Enchanteur nie. Dari zaman sekolah menengah, kira paling hipster kalau dapat pakai Enchanteur nie. Tahniah for another milestone Enchanteur.

    ReplyDelete
  2. The packaging is so glamorous! The perfumed Talc reminds me of a powder I used to use as a kid :D

    ReplyDelete
  3. Bau dia sampai kesini! Haha cantik packaging dia

    ReplyDelete
  4. OMG! The box came really sweet to you. I bet the smell is super nice and refreshing.

    ReplyDelete
  5. Enchanteur Stunning is always my choice of perfume. I like the natural scent.

    ReplyDelete
  6. masa sekolah suka sangat enchaunter..
    skrg dah lama tak beli..

    boleh consider cuba balik ni

    ReplyDelete
  7. Memang wangi kannn Enchanteur Stunning ni..!! Nina pun suka.
    Cantik lak tuu Botol dia

    ReplyDelete
  8. Nice! Didn't know they have a new range. Still using some of their previous range belum habis lagi. haha

    ReplyDelete
  9. I practically grew up with Enchanteur. Great to see how the brand has evolved with more new products. Wish to try this Stunning!

    ReplyDelete
  10. I am sold by the packaging per se, looks elegant and lady-like. How i wish these will be available here in Manila.

    ReplyDelete
  11. Loving the scent of these lovely range.. so feminine and lasting

    ReplyDelete
  12. yg ni memang wangi.. suka sangat bau dia.. elmbut jew

    ReplyDelete
  13. Cantiknya this collection! I love flower and the color of the packaging is so romantic =)

    ReplyDelete
  14. The packaging looks so beautiful and romantic. I love to use Enchanteur products.

    ReplyDelete
  15. so nice you got sponsor from them!! I love the packaging so much <3

    Love,
    MissJasJas
    www.missjasjas.blogspot.com

    ReplyDelete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^