Wednesday, June 7, 2017

Shopping & Sambut Festival Raya Bersama Althea!

Annyeong-haseyo! (tetiba je cakap Korea kan)

Sempena dengan bulan Ramadhan dan untuk korang yang tengah cari barang kecantikan untuk Raya, Althea telah melancarkan Festival Raya Bersama Althea! Ada 2 promosi yang berlangsung dalam tempoh ni.


1. Limited Edition Althea Raya Box

Excitednya nak kongsi dengan korang yang Althea.kr baru sahaja melancarkan kotak edisi terhad sempena dengan raya nanti. Althea's Limited Edition Raya Box khas untuk korang yang shopping di Althea bermula dari harini. 

Ada 3 saiz, bergantung kepada banyak mana barang yang korang beli. Warna untuk setiap saiz pun lain-lain, sesuai la tema Raya warna hijau. Cantik! Nanti aku tunjuk bila dah dapat.


2. Raya Giveaway Festival

Siapa yang tak suka dengan free gift kan? Free gift barangan make-up pulak tu.

Khas untuk peminat dan penyokong Althea, kalau korang shopping sempena Raya di Althea, korang layak untuk dapat free gift dari Althea. Hanya pilih je yang mana korang nak dari 9 item untuk 'Raya Makeup Look' dan masukkan kod item. Amount bayaran akan ditolak semasa check-out.


Shopping kat sini: 

Website: althea.kr
Instagram: www.instagram.com/altheakorea


Till then,

3 comments:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^