Saturday, January 4, 2014

Keyword : Cara Nak Masak Nasi Goreng Hot Dog

Salam Sabtu pertama tahun 2014 ^___^

Hari tu saya tengok lah daily keyword yang datang ke blog saya. Carian yang memeranjatkan saya adalah "cara naj masak nasi goreng hot dog" *naj = nak*. Tak sangka ada jugak orang yang berminat dengan resepi yang saya reka sendiri ni. HAHA.

Nasi goreng saya hanyalah menggunakan (1) Nasi (2) Telur (3) Hotdog (4) Kicap dan sos cili. 


Alhamdullilah takda perkataan yang tidak baik yang saya jumpa. Kiranya blog saya ni masih suci murni ye :D

 

No comments:

Post a Comment

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^